Läänemaa noored on saalijalgpalliturniiridel edukad

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Üle Eesti käima lükatud saalijalgpalliturniiridel on Läänemaa klubid seni võistelnud vägagi edukalt.

Vasalemma Cupil võistlesid Läänemaa Jalgpalliklubi 2003—2004. aastal sündinud poisid. Turniiril osalesid tugevad võistkonnad Keila JK, Vasalemma JK, Tallinna "Legion", kõik kahe võistkonnaga. Noortele läänlastele kuulus turniiril kuues koht. Zan Vjazemski väikesed jalgpallurid said taas ühe kogemuse võrra rikkamaks.

Vasalemma Cupil võistlesid ka Aavo Toomingase hoolealused, 1997—98 sündinud Haapsalu FC Flora. Haapsalu poisid näitasid väga tugeval turniiril head jalgpalli ja saavutasid tugevas konkurentsis III koha. Turniiril võideti Vasalemma JK, Keila JK, viiki mängiti Tallinna JK "Legion" võistkonnaga.

Turniiri võitis JK "Tiigrid". Koosseisu kuulusid Anti Manni, Markus Metsalu, Ergo Ollemaa, Jürgen Alekand, Andres Dobõsev-Proosväli, Kaarel Koel, Bruno Põldäär, Cristopher Aljaste, Markus Rouhiainen ja Martin Salf. Siinjuures tasub märkida, et viis sportlast saabus öösel Hollandist, nii et uneaeg jäi poistel üürikeseks.

Lihula gümnaasiumi spordihoones toimus aga naiskondade testturniir — enne suurt saaliturniiri Tallinnas Kalevi spordihallis. Lihulasse oli tee ette võtnud ka selle aasta valitsev meister Pärnu JK. Ei ole päris igapäevane, et valitsev meister maakohas turniiri käib. Igatahes olid turniiri mängud huvitavad ja kvaliteetsed.

Ka meie oma maakonna kaks naiskonda, nii Läänemaa JK (treener Mart Pulst) kui ka Lõuna-Läänemaa JK (treener Jaanus Getreu), näitasid korralikku jalgpalli. Lõunaläänlased suutsid Pärnu JK ka turniirijärgses sõprusmängus alistada.

Lõppjärjestus jäi siiski selline: Pärnu JK, Lõuna-Läänemaa JK, Läänemaa JK.

Lõuna-Läänemaa JK eest mängisid Paula-Marit Leiumaa, Anni Ratas, Maarja Jalakas, Karin Mänd, Liset Kuusik, Karis Üksvärav, Karmel Üksvärav, Geithi Rammul, Maria Mölder, Meribel Lahe, Riina Kopti ja Kai Simpson.

Poiste turniiril Märjamaal võistlesid poisid vanuses 2001—2002. Läänemaalt esines väga hästi Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi (treener Jaanus Getreu). Võideti Märjamaa FC Florat, Paide Linnameeskonda, Rapla "Atlit", viik tehti Tallinna "Kaleviga". Turniiri võitis Kohila "Püsivus".

Lõuna-Läänemaad esindasid Kevin-Reidar Bachaus, Rocco Mõtt, Robin Mõtt, Reno Mark, Rivo Oosim, Juhan Johannes Raudsik, Virgo Vallik ja Kauri Filippov.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments