0

Suurematel maanteedel on libedusest jagu saadud

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Maanteeameti teatel olid täna enne kella 6.00 põhi- ja suuremad tugimaanteed tehtud libedustõrjest soolaniisked või kohati libedad, muutumas tehtavast libedustõrjest soolamärjaks. Võru, Valga, Viljandi ja Pärnu maakonna lõunapoolses osas olid teed vahelduvalt sadavast lumest lõiguti lumised ja lörtsised.  

Nähtavust piiras kohati udu, Lõuna-Eestis paiguti ka lumesadu. Teepinna temperatuurid olid vahemikus 0 kuni -4 kraadini.

Risti-Virtsu-Kuivastu maanteel on Risti-Koluvere lõigul pindamiskihist osaliselt lahti tulnud killustiku tõttu piiratud kiirust 70 km/h.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz