Haapsalu gümnaasiumi playback-show — Elvisest Korea hiphopini

Küljendaja

konnakulles@gmail.com

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 79

Haapsalu gümnaasiumis neljapäeva õhtul neljandat korda peetud playback–show’st võttis osa 11 kollektiivi nii gümnaasiumi– kui ka põhikooliastmest.

Vaatajaid oli palju. Varasemate aastatega võrreldes oli saalis ruumi vähem ja õhupuudus suurem. Õhtujuhi rollis oli Karel Rahu.

Nagu igal aastal, oli ka tänavusel Playbackil ette antud teema, seekord tants. Esitus oli mitmekülgne. Õpilased tõid lavale tantsusamme kõikvõimalikest aja– ja kultuuriruumidest, alustades 1950ndate Elvis Presleyst ja lõpetades nüüdisaegse Korea hiphopiga. Lavale astuti nii üksi kui ka kogu klassiga.

Peale publiku hindas etteasteid ka žürii, mille koosseisu kuulusid Haapsalu Wiedemanni gümnaasiumi huvijuht ja õpetaja Mairi Grossfeldt, T–Stuudio tantsutreener Stig Paju ja Haapsalu gümnaasiumi vilistlane Jüri Türkei.

Esikohale tantsis end 9.b klass, kes esitas India artisti Prabhu Deva loo „Kalluri Vaanil”. Rahva poolehoiu ja publiku lemmiku tiitli võitis 11.a klass. Välja anti ka terve hulk eriauhindu.

Žürii liikmete sõnul tulid otsused üksmeelselt. „Hea huumor on väga oluline. Just sellega paistsid parimad numbrid silma,” ütles Grossfeldt. „Tähtis on, et lavalt oleks näha, et õpilased ise tunnevad oma esitusest rõõmu.”

Oli  ka üllatusesinejaid. Näiteks õpetati publikule selgeks kepitants — Kreisiraadio eeskujul, abituuriumi noormeeste abiga ja Haapsalu gümnaasiumi õpetajannade särava tantsuansambli saatel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments