0

Maanteeamet manitseb ettevaatlikkusele

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Maanteeameti teatel olid varahommikul enne kella kuut põhi– ja suuremate tugimaanteede katted valdavas enamuses juba tehtud libedusetõrjest soolaniisked ning kohati libedad. Libedad olid ka kõrvalmaanteed.

Ilm oli hommikutundidel suuremate sademeteta ja hea nähtavusega. Vähest lund sadas kohati Harju maakonnas. Teepinna temperatuure mõõdeti +1 kraadist kuni –2 kraadini.

Hetkeolukorda silmas pidades tuleb arvestada võimaliku libedusega ning valida juba talvetingimustele sobiv sõidukiirus.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz