Lääne Elu paberleht 3. detsembril

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

 

Eesti Ajaloomuuseum nõuab tagasi Lihula muuseumile deponeeritud arheoloogilised leiud, sest pole kindel, mis muuseumist edaspidi saab. Ajaloomuuseum tuleb umbes 50 Lihula linnusemäelt ja ümbruskonnast pärit arheoloogilise leiule järele esmaspäeval.

Maareform on kestnud Eestis 20 aastat ja eesmärgid on suuresti täidetud, nendib arvamusleheküljel Lääne maavalitsuse maatoimingute osakonna juhataja Jüri Indus, kes kirjutab ka, kui palju tagastatava maa mõõtmine riigile maksma on läinud ja kes on Läänemaa tublimad elluviijad.

Valitsus kinnitas Lääne maavanemaks Innar Mäesalu, kes alustab tööd 15. detsembril.

Virtsu kooli hoolekogu algatas heategevusliku korjanduse, et välja vahetada kooli nooremate klasside mööbel.

Elis Saareväli toob kolmapäeval linnagaleriis avatud näitusel "Unelmad ja häving" kunstipubliku ette asotsiaalse ilu. Teisisõnu on ta maalinud inimesi, kellest me tänaval käies mööda vaatame või kellelt silmad ära pöörame.

Läänemaa muuseum paotas oma varakambri ust ja tõi vaatamiseks välja valiku viimase seitsme aasta jooksul kogudesse jõudnud museaalidest.

Noortekülgedel ülevaade Haapsalu gümnaasiumi playback-show'st ja Martnas toimunud Läänemaa noortefoorumist, millest võttis osa tublist üle saja Läänemaa noore.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments