Liivia Leškin esitleb Tallinna Moenädalal oma sügiskollektsiooni

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsallanna Liivia Leškini uut kollektsiooni näeb Eesti Moedisaini Liidu korraldatava Tallinn Fashion Weeki raames toimuval moeetendusel 14. septembril kell 18 Eesti Nuku- ja Noorsooteatris. Koos temaga tutvustavad šõul oma loomingut noor Eesti kunstnik Kristel Kuslapuu ning Leedu kunstnik Sandra Straukaite.

"See ei ole mul ainult lavašõu jaoks tehtud kollektsioon, seda saab ka kanda," ütles Leškin. 

Leškin näitab ja müüb praegu oma loomingut Tallinnas Katariina käigus, kuid avab sügisel päris oma ateljee.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments