0

Liivia Leškin esitleb Tallinna Moenädalal oma sügiskollektsiooni

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsallanna Liivia Leškini uut kollektsiooni näeb Eesti Moedisaini Liidu korraldatava Tallinn Fashion Weeki raames toimuval moeetendusel 14. septembril kell 18 Eesti Nuku- ja Noorsooteatris. Koos temaga tutvustavad šõul oma loomingut noor Eesti kunstnik Kristel Kuslapuu ning Leedu kunstnik Sandra Straukaite.

"See ei ole mul ainult lavašõu jaoks tehtud kollektsioon, seda saab ka kanda," ütles Leškin. 

Leškin näitab ja müüb praegu oma loomingut Tallinnas Katariina käigus, kuid avab sügisel päris oma ateljee.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz