Galerii: Liivia Leškin avas galerii

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 17

Malle-Liisa Raigla fotod

Laupäeval avas Liivia Leškin Nurga galerii.

Leškin rääkis avamisel, et peaaegu kõik väljas olevad tööd on valminud sel aastal ja paljud tööd on tal taaskasutatud. See tähendab, et Leškin on võtnud mõne oma vana maali, sellelt mingi osa eemaldanud ja seejärel maali edasi teinud.

„Me ootasime talvel kevadet, aga selle asemel tuli õudus,“ rääkis Leškin. „Ärge siis imestage, et kõigil maalidel on musta, midagi kukub, prantsatab või lõhkeb. Kas need on seemned, taimed, idud või on need pommid või vastikud sõnad.“

Avakõne alguses küsis Leškin endalt, miks ta maalib ja vastas sellele: „Tänu sellele saan ma teha selliseid avamisi, nagu täna on. Haapsalus saab avamisi teha ainult suve alguses, siis head suve algust teile!“

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments