Liivia Leškin pidas galeriis kunstiõhtut

Lääne Elu

info@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 34

Fotod: Tiit Mac Treimann

Laupäeval, 16. oktoobril korraldas Womens Club Liivia Leškini ja Siggi Haapsalus asuvas Nurga galeriis naiste salongiõhtu, kus said kokku kunst, loominguline mõttevahetus ning inspireerivad inimesed.

Liivia Leškin on olnud kunstiakadeemia õppejõud ja moekunstikateedri juhataja, kuid praegu loob abstraktset kunsti. Tema maalid on vabad ja loomingulised, pannes vaataja mõtlema, arutlema, tõlgendama.

Laupäevase salongiõhtu jooksul vahetas naine rolle, mis varieerusid õppejõust kunstnikuni. Õppejõuna ta koolitas, suunas vaatama maale ning mõtisklema kunsti üle, kunstnikuna avas oma maailma ning mängis emotsioonidega.

Liivia Leškinit teatakse ja tunnustatakse eelkõige märgilise moekunstnikuna. Ta on sündinud 1956. aastal, lõpetanud kunstiakadeemia aastal 1980 moedisainerina, 1989. aastast on ta kunstnike liidu liige ja kunstirühmituse ON Grupp asutajaliige. Leškin on esinenud arvukatel personaal- ja grupinäitustel moedisaineri, kostüümikunstniku, moeillustraatorina ning loonud digitrükitehnikas interjööritekstiile.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments