Võrkpallifänn Järvik: tänane päev päästis reisi

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Eesti võrkpallimeeskond sai Euroopa meistrivõistlustel eile ajaloolise võidu geimidega 3:0 Portugali üle.

Võit oli Eesti meeskonnale võrkpalli tiitlivõistluste finaalturniiridelt esimene ja aitas meeskonna ka alagrupist edasi 12 parema sekka.

"Täna olid mõlemad tublid, nii meeskond kui ka fännid. Ühtsuses peitub jõud, võistkond oli nagu uuesti sündinud. Serv saadi kätte, palle toodi üles ja plokk töötas. Pärast esimest geimivõitu oli saalis tunne, nagu oleks EM võidetud. Eks tänane päev päästis reisi. Loodame, et edasi läheb ainult paremaks," vahendas Lääne Elule nähtut Märt Järvik, üks Eesti poolest tuhandest toetajast Tšehhimaal Karlovy Varis.

Kaks esimest mängu Venemaa ja Tšehhi koondisele Eesti kaotas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Bulgaarlane
12 aastat tagasi

Peate bulgaarlased üle karjuma!!!!!