Põleng katkestas Oru kooli aktuse

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Oru kool. Arhiiv

Täna hommikul keset aktust ja Oru osavallakogu koosolekut lülitus hoones sisse tuletõrjealarm, kui keldrikorruselt hakkas tulema suitsu.

„Väike õnnetus juhtus. Kodunduse klassi töötasapind võttis heaks hakata kärssama,“ ütles Oru kooli direktor Andres Kampmann Lääne Elule.

Töötasapinna süütas ise mingil põhjusel sisse lülitunud pliit. Esimesena jõudis kohale sotsiaalpedagoog, järgmisena Kampmann. „Kahekesi saime ära kustutatud, siis tulid päästjad,“ ütles Kampmann. „Tossu oli rohkem kui asi väärt.“

Kui alarm tööle hakkas, evakueeriti lapsed aulast korraks õue ja siis jälle tagasi aulasse, kus aktus jätkus.

„Pliidi viskame minema ja töötasapinna asendame,“ ütles Kampmann. „Kõige suurem töö on praegu pulberkustuti pulbri koristamine.“

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kas
13 päeva tagasi

Co kustuti ei võiks/peaks õppeköögis olema.

Imelik
13 päeva tagasi

Pliit ise töötasapinda ei süüta (vastasel juhul on midagi väga mäda paigaldusega), pliidil pidi olema asju mis süttisid või kandsid kuumust edasi. Ohutuse pool tuleb seal kodunduse klassis toimetajatel üle vaadata.