Haapsalus võib autojuht mitmel pool sattuda trahvilõksu

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Foto: Urmas Lauri
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 4

 

Eelmisel neljapäeval trahviti nelja haapsallast endise teenindusmaja parklasse sissesõidul. Hiljem tunnistas politsei, et trahvimiseks polnud põhjust, ning karistusest loobuti.

Haapsalus on veel kohti, kus võib politsei ja autojuhi vahel vaidluseks minna ning nii mõneski kohas peavad politseinikud taas käed üles tõstma, sest õigus jääb autojuhile.

Veebruari viimasel päeval trahvisid Pärnust saabunud politseinikud Haapsalus endise teenindusmaja parklasse Uuemõisa poolt tulnud ja enne ristmikku sisse pööranuid. 20eurose trahvi saanud Karin Kahn oli kindel, et tema liikluseeskirja ei rikkunud, ja otsustas koju jõudes sellest sotsiaalmeedias teada anda.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
38 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ja.
1 kuu tagasi

Kui sisimas teadsite ilmaasjata miks üldse lasite trahv kaela.

Oppaa
1 kuu tagasi
Reply to  Ja.

Kuidas siis eemale põigelda? Saadad pikalt? Või on see variant ka olemas, et valid lühimenetluse asemele pika menetluse või kuidas seda nimetataksegi. Kas nii?

Nimi (kohustuslik)
1 kuu tagasi
Reply to  Oppaa

Seda nimetatakse lolli orja mentaliteediks!

Napak
1 kuu tagasi

Arukusest teenindusmaja ees könniteel parkinud halli skoodaga naispolitseinik küll ei hiilanud.

Kohalik
1 kuu tagasi
Reply to  Napak

Eks ikka asi selles, et rahvast on niivõrd vähe, et saadetakse mujalt appi, aga selle peale ei tulda, et panna patrullile lisaks ka üks kohalik politseinik, kes tunneb ka kohalikke olusid..ja…siis hakkavad need “külalised” tegema “omaloomingut”… Haapsalu liiklus on ikka “väga mäda”. Te minge prooviga teha Lembitu tn. vasakpööret Kaitseliidu maja vastast Lahe tn.-le. Liiklusmärgitoigas on nii märke täisriputatud + veel parkivad autod, et sa ei saagi näha, kas vasakult keegi tuleb või mitte. Esimene paneb märgi üles, järgmine alla poole, siis veel, siis veel….aga nähtavus null. Ühe saab veel panna, siis vist küll rohkem ei mahu…maapind vastas. Kas ons… Loe rohkem »

Njah
1 kuu tagasi
Reply to  Kohalik

Mis jamajutt see nüüd on!? Saadetakse appi? :)))) Kuulge, tehke silmad lahti, patrullid pea iga nurga peal, väike linnake,aga selline tunne, et mingi vanglalinn, korravalvurid pidevalt vahtimas su järele. Appi pole küll siia kedagi vaja, see on selgemast selgem.Teine jaburdus on see, et peab kohalikke olusid tundma. Minuteada on igas Eestima külas või linnas liiklusmärkidel täpipealt sama tähendus nagu Haapsaluski. Pole mingeid kohalike olusid, on liikluseeskirjad. Kui need selged pole, siis juhtuvadki sellised äpardused. Imestama paneb ainult see, et need kes peaksid reegleite täitmist kontrollima ei tea ise reeglitest tuhkagi, aga see on juba väga suur möödapanek ja tundub suurem… Loe rohkem »

Ehh mis
1 kuu tagasi

Trahvimiseks polnud põhjust ja karistusest loobuti!? Ja kõik? Politseiametnik eksis ju, neli korda eksis! Kui mina liikluses eksin, tehakse kohe trahv. Kui nii kuradima demokraatia on väidetavalt, siis peaks liiklusjärelvalvet teoastanud ametnik saama oma eksimuse eest samuti trahvi. Neli korda saama. Aa ei midagi, patsutus õlale, et tegijal ikka juhtub? Nii ei lähe mitte.

Kohalik
1 kuu tagasi
Reply to  Ehh mis

Jah…öeldi küll, et tühistati….aga, ennegi olnud, kus mõne kuu möödudes saad inkassolt kirja…teil trahv maksmata. Ja siis selgub paljutki huvitavat…et unustati tühistada. Kui ikka vastavat paberit pole saanud, tuleb valmis olla “üllatusteks”..

võidusõitja Schumacher
1 kuu tagasi

Peaasi, et politsei kaitseb meie kodumaist valitsust halbade rahva eest : ta ei taha kanda koeramaske, ta ei taha ka vaktsiinides surra! talle ei meeldi spekulantide hinnatõus, ka trahvid, kaabakad, ei taha rõõmsalt maksta!
kuidas elada sellise rahvaga vaese valitsuse?

Nimi (kohustuslik)
1 kuu tagasi

Üks võimalus oleks kooli minna ja vähemalt kirjaoskus omandada! Edasi võiks mõelda, kuidas raha teenida, kas minna palgatööle, või hakata ise tööandjaks. Hädaldamisega kaugele ei jõua!

Arusaad
1 kuu tagasi

Kuule tähenärija, ära tüütad siin juba. Avastab mingi kirjavea, siis kohe kirjutama. Igav on tõesti? Mine eesti keele õpetajaks, ära siin targuta palun!

Imelik
1 kuu tagasi
Reply to  Arusaad

“Kirjaviga”???
“halbade rahva”…”vaktsiinides”…”vaese valitsuse”…
Kääne ja lauseehitus- pigem ei ole eesti keel selge.

Oppaa
1 kuu tagasi
Reply to  Imelik

Kuulge tõepoolest. Keda huvitab mingis jututoas grammatika? Peast veidi imelik olete? Minule küll tundub nii. See pole sul mingi ametlik ja asjalik koht teemade aruteluks, kus tõepoolest peab olema kiri selge ja arusaadav. Tähtsustate üle natukene seda kohta siin! Kui see teie elu on, siis saan aru, aga tegelikult pole siin küll olulnie, kas keegi kirjutab omg või fu vms. Keda kotib.

Kosmopoliit
1 kuu tagasi
Reply to  Oppaa

Kaob keel, kaob ka rahvus!

margus
1 kuu tagasi

Hingake nüüd rahulikult sisse ja välja trahvi päevamäärad tõusevad. Riik ei taha üldse sellega oma eelarve auku täita, lihtsalt ammu pole tõstetud.

Nimi (kohustuslik)
1 kuu tagasi
Reply to  margus

Vähe veel tõusevad!

õudne
1 kuu tagasi

Valitsuse vereimejad kurnavad rahva jõuetuks nii moraalselt kui ka füüsiliselt

Einar
1 kuu tagasi

Nagu lasteaed!!!
Midagi targemat teha pole????

kadakas
1 kuu tagasi

Kõikidele kes arvavad,et politseinikud võiksid saada karistuse,neid kurvastan.Distsiplinaarkaristusi enam sisuliselt ei määrata politseinikele.Põhimõtteliselt võivad nad teha väga palju sigadusi,aga nad ei vastuta millegi eest.Sisekontrollibüroo näiteks tunneb huvi ainult selliste politseinike tegude vastu, nagu narko ja alko tarvitamine ja muu ebaseaduslik tegevus.Kuna politseinike pink on lühike siis hoitakse neid olemasolevaid nagu ………pilpa peal.Aga loomulikult mitte lõpuni.Ja veel, kõik kodanikud peaksid enda eest seisma nagu antud trahvisaanud naisterahvas.Sest ei küla nõid ega jumal meid ei aita kui me end ise ei aita.Ilmselgelt oli asja positiivse ja kiire lõpplahenduse põhjuseks see,et trahvisaanud naine andis asja msotsmeediasse,mille korjas üles meedia.Siis sekkus juba õnneks politseipeakorter.Politsei… Loe rohkem »

Napak
1 kuu tagasi

Kas käkerdajast liiklusseadust mitte tundev Pärnu naispolitseinik polegi veel lahti lastud??? Mis seal Pärnu politseimajas toimub????

Ära karda miilitsat!
1 kuu tagasi
Reply to  Napak

Mis siin Haapsalus toimub, et nii palju ullikesi, kes ei tunne liikluseeskirja ja lasevad endale pähe istuda!

vana võmm
1 kuu tagasi

Saage aru kallid inimesed,et kuu lõpul sõltuvad meie preemiad ja muu selline vormistatud trahvde hulgast ja sellepärast me lihtsalt oleme sunnitud vahest mõne seaduskuulelikule ka trahvi määrama.Ärge siis pikka viha pidage,meil võrreldes siseministriga palgad kaunis nirud.

AVS
1 kuu tagasi
Reply to  vana võmm

Ära fantaseeri, ei maksta neile enam ammu mingeid preemiaid, ei aasta-, kvartali- ega veel vähem kuupreemiat. Saavad oma kindla kuupalga ja kogu lugu.