Nädalaga pole politsei tuvastanud Suure-Lähtrust leitud vastsündinu ema

Esmaspäeval tõi koer Suure-Lähtrus koduhoovi elutu vastsündinu. Foto: Andra Kirna

Nädala eest tõi koer Suure-Lähtrus koduhoovi elutu vastsündinu. Foto: Andra Kirna

Möödunud nädala esmaspäeval Suure-Lähtrust leitud vastsündinu ema pole politsei endiselt leidnud ja jätkab otsinguid.

„Pole otsingutega lähemale jõudnud,” ütles Haapsalu politseijaoskonna juhtivuurija Vello Palmits.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
25 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
PeoLeo
2 kuud tagasi

On see õige jutt et laps on Maa_välist päritolu…
Roswell_Suure-Lähtru

K.s
2 kuud tagasi

No kadund, nigu Estlink 2 lekkekoht…

kribu
2 kuud tagasi

Politsei siis ei suuda vanu häid miilitsa aegu meenutada.Esimesel jotal kes kinni kukkus pigistati näpud korralikult sahtlivahele ja õhtuks oli puhtsüdamlik ülestunnistus ülemuse laual.

Pähh
2 kuud tagasi
Reply to  kribu

Sellist aega poleks küll tagasi vaja. Ootate vanglariiki tagasi?

Mida Politseid
2 kuud tagasi

Nad ju ajavad siin täielikku jama, inimene on põhimõtteliselt teada, mis tõendeid nad veel koguvad või mis värk on? Maetakse uudis koos lapsega maha, kui nad juba teadma peaksid, et tegemist oli ühe 16 aastase süvakristlaste perest pärit Tallinna tüdrukuga, ja vanematel oli suur hirm koguduse ees häbisse jääda, või noh nad juba teavad ka mis juhtus aga nagu ikka, parem lihapatud unustada nende kontingendis. Kuulnud et sõidetigi isaga koos lihtsalt võimalikult kaugele võimalikult inimtühja paika, enne kui ära sünnib, et siis asi sedaviisi lahendada. Tüdruk on ise elus, teil pole seal maastikul küll mõtet enam aega raisata. Rohkem ma… Loe rohkem »

To Mida
2 kuud tagasi
Reply to  Mida Politseid

Kui inimene tahab oma tegude jälgi varjata, siis mispärast ta selle lapse keset põldu jätab???? Oleks visanud kuhugi sohu või matnud maa allagi ja keegi poleks midagi teadnud.

Elanik
2 kuud tagasi
Reply to  Mida Politseid

Kui sa oled nii kindel enda jutus või vähemasti on “kuulujutt”, siis ole hea ja anna teada politeile, et nad saaksid kontrollida antud hüpoteesi. Milleks niisama siin jaurata, ole kasulik.

Meisterdetektiiv Tarantel
2 kuud tagasi
Reply to  Mida Politseid

See Lossiplatsi seltskond pole kunagi erilise intelligentsusega ega ka motiveeritusega oma tööd hästi teha silma paistnud. Selliseid avalikke saladusi on palju millega see seltskond ei suuda, ei taha või oska tegeleda. Ja siis nõuavad palka juurde …

kodanik
2 kuud tagasi

Mis mõttes pole tuvastanud? On leitud aga ei suudeta tuvastada vä?

Maksame hädavareste arveid
2 kuud tagasi

Neil ju ka üle keskmise palk!
Kahju 🙁

hmh
2 kuud tagasi

ma ei oska nagu midagi öelda. kasutud otsijad või on tõesti asi selline, kus tasub ära niivõrd kiivalt varjata. hakkab tõesti tunduma nagu kuskil hoitakse mingit naist põhimõtteliselt kinni ja väikesest tagajärjest oli vaja lahti saada. mis siin muud olla saab, ta võib kasvõi võrumaalt pärit olla, inimesi ikka teaks et keegi oli rase, või et keegi on suisa kadunud või tundub, et mees hoiab kinni vastu tahtmist. praegu nagu ilmselge et tuttavate silmis keegi kadunud pole – küllap lastakse piisavalt õue ka et teised aru ei saaks, aga kodus on voodi küljes ketiga. rasedust iseenesest tegelikult varjata annab, tean… Loe rohkem »

Ahaa
2 kuud tagasi
Reply to  hmh

Kellel sealkandis uhke loss küll oli !? Suure keldriga Selline unenägu.

hmh
2 kuud tagasi
Reply to  Ahaa

omaarust nagu ütlesin et ega tõenäoliselt otseselt keldris kinni ega kedagi ei hoita, aga päris vaba ka pole, õues teistele näidatakse et tunduks nagu kõik normaalne tegelikult on täielikult mehe meelevallas, kes ei viitsinud ka lapsega jamada
ja ma ei tea mis sealkanti sa mõtled, aga kohalikust piirkonnast otsida ei tasu välja arvatud ema laipa kui nii on lood, iga viimne kui elanik on üle kuulatud ja oleks ammu välja tulnud

ei tea
2 kuud tagasi
Reply to  hmh

te arvate et mingi naine rööviti ja hoiti kinni….aga miks keegi lähedastest ei otsi siis teda?

hmh
2 kuud tagasi
Reply to  ei tea

siis oleks juba infot. ma arvan, et tegemist on sellise suhtega, kus vabadus näiline. rohkem ma täpsemalt seletada ei jaksa, targad saavad aru küll mis tüüpi suhet ma siin mõelnud olen. et keegi miskit ei tea ja infot ei liigu, viitab kõik sellele et süüdlased on pealtnäha ok paar, koduseine vahel on aga naine kettis

Ahaa
2 kuud tagasi
Reply to  hmh

No loodame, loodame, et pole meie oma maavillane Orban. Midagi sellist korraldada. Küünilisusest, väärastunud võimuihast ja sotsiopaatiast jääks ikka kõvasti vajaka. Onju?

Maakas
2 kuud tagasi

See inimene ei pruugi ju üldse selle piirkonnagagi seotud olla. Läks sinna, sünnitas ära ja lahkus. Maapiirkonnas ei ole küll võimalik oma lapseootust niimoodi peita, et keegi tähele ei pane. Samuti enamasti teatakse, kes, kus ja kellega elab ja seega ei saanud ta kohalik olla. Üle tuleks kontrollida kogu Eesti günekoloogide andmebaas ja välja selekteerida kõik, kes sel ajavahemikul pidid sünnitama. seejärel kontrollida, kas kõik need on ka reaalselt sünnitanud. Laps oli ju ajaline mitte enneaegne. Kui sealt vastust ei leia, siis järelikult ei olnud end rasedana arvele võtnud ja sel juhul on selle inimese leidmine juba äärmiselt keeruline. Muidugi… Loe rohkem »

kuidas
2 kuud tagasi
Reply to  Maakas

te kujutate ette, et tuli võõrasse kohta ja sünnitas? Et teadis mis ajal hakkab sünnitus ja kuskil heinakujhas sünnitas või?

Nimi (kohustuslik)
2 kuud tagasi
Reply to  kuidas

Miks sa arvad, et tuli sünnitama? Võimalik, et tõi lihtsalt pambu ja kogu lugu!

To kuidas
2 kuud tagasi
Reply to  kuidas

Sa vist meesterahvas, kes ei tea, et sünnitamine tavaliselt (erandeid muidugi on) päris sõrmenipsust ei käi ja esimesest tundmusest kuni lapse sünnini läheb mitmeid tunde.

Mati Põdra
2 kuud tagasi
Reply to  Maakas

Miks te arvate, et see naisterahvas ennast üldse rasedana arvele võttis?

Kui uskuda kasvõi veerandit ühest kommentaarist (alaealine, padukristlaste perest), hoiti teda kodus jõuga kinni ja ei mingeid arstivisiite, et jutud jumala pärast levima ei hakkaks.

Ehh mis
2 kuud tagasi

Loogiline, et pole. Inimesi kaob jäljetult pidevalt, kesse sul siin suudab midagi leida. Passivad teenindusmaja parklas, seal tuvastavad, et äkki sõitsid kollasega üle ristmiku või midagi. Krdi parkimiskohti niigi vähe, aa nood mingit tsirkust veel korraldamas. Milleks?

Kodanik
2 kuud tagasi
Reply to  Ehh mis

Seal ristmikul pannakse ka punasega üle.

Kodanik
2 kuud tagasi
Reply to  Ehh mis

Igasuguseid trikke tehakse seal ja mujal linnas. Teenindusmaja parklast väljudes pole vasakpööre ristmiku poole lubatud.
Hiiumaalt tulevad ja sinna minevad autod sõidavad kõik ristmikud ja ülekäigurajad kinni. Ehte tänaval tehakse parempöördeid algkooli poole, mis pole lubatud. Kuni vahele ei jää on inimestel savi. Ja kui jäädakse on veel õigust üle.

Napak.
2 kuud tagasi
Reply to  Kodanik

Ning sina ei saa selle kõige pärast rahulikult öösiti magada?