Lääne Elu paberleht neljapäeval, 8. veebruaril

Lääne Elu

info@le.ee

Lääne-Nigula pani politseile õigusvastase kohustuse

Lääne-Nigula valla koerte ja kasside pidamise eeskirja järgi teostavad järelevalvet eeskirja täitmise üle vallavalitsus ning politsei- ja piirivalveamet, Haapsalu politseijuhi Andrei Taratuhini sõnul oleks see õigusvastane ja politsei seda teha ei saa.

Virtsu kalatehase planeering on lõpusirgel

Virtsu endise kalatehase maa-ala detailplaneering on valmimas, viimasel avalikul arutelul arvamusi ja ettepanekuid ei esitatud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments