Kaitseliidu parim noorkotkaste juht on Reimo Reimer

Lääne Elu

info@le.ee

Kaitseliidu parimad. Foto: Markus Sein
Kaitseliidu parimad. Foto: Markus Sein

Riigikaitse juhid andsid täna Viimsis üle nii aasta kaitseliitlase ja naiskodukaitsja kui ka aasta noorkotka, kodutütre ja noortejuhtide tunnustused. Parim noorkotkaste juht on Reimo Reimer Lääne malevast.

Kaitseliidu ülem kindralmajor Ilmar Tamm ütles auhinnatseremoonial, et parimate väljavalimine polnud lihtne ülesanne, kuna eeskujulikke vabatahtlikke on organisatsioonis palju. Samuti rõhutas Kaitseliidu ülem toetava perekonna tähtsust vabatahtlikus riigikaitses.

Aasta kaitseliitlane on seersant Pirko Palu Pärnumaa malevast. Seersant Palu liitus Kaitseliiduga 2014. aastal. Ta on Pärnu malevkonna Rae rühmas ja Pärnu linnakaitse üksuses jaoülem ja peamine väljaõppeinstruktor. Igapäevaselt juhib ta Pärnu linnas tuntud ettevõtteid. Tema võitluskaaslased on saanud kasutada Pirko ettevõtte ruume oma väljaõppeks.

Aasta naiskodukaitsja on Anna-Liisa Kerna Naiskodukaitse Tartu ringkonnast. Anna-Liisa on olnud Naiskodukaitse liige 11 aastat ja on ringkonnas tuntud nii organisatsiooniõpetuse kui esmaabi instruktorina. Ta on tegutsenud jaoskonna esinaisena ja hetkel panustab jaoskonna revisjonikomisjoni. Naiskodukaitses tegutsemise kõrval lõpetas ta õpingud Tartu ülikooli arstiteaduskonnas ja hiljem laste infektsioonhaiguste arsti residentuuri.

Aasta kodutütre tiitli pälvis Karoliina Kets Põlva ringkonnast, kelle kohta tema kaaslased ütlesid, et tegemist on heade juhiomadustega noorega. Aasta noorkotkas on Allen Larin Harju malevast, kes näitab üles aktiivsust nii laagrites osalemisel kui ka nende korraldamisel.

Parimateks noortejuhtideks tunnustas Kaitseliit Kaisa Meusi, kodutütarde juhi Tartu ringkonnast ja Reimo Reimeri, noorkotkaste juhi Lääne malevast.

Aasta parimatele vabatahtlikele andsid tiitlid üle Kaitseliidu ülem kindralmajor Ilmar Tamm, kaitseminister Hanno Pevkur, kaitseväe juhataja kindral Martin Herem ning Kaitseliidu nais- ja noorteorganisatsioonide juhid.

Kaitseliit tunnustas oma aasta parimaid seekord 14. korda ning kandidaate said esitada kõik Kaitseliidu liikmed üle Eesti.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Linlane
2 kuud tagasi

Tubli, Reimo!