Oru Kool võitis rahvastepalli finaalturniiri

Oru Kooli esikoha võistkond. Foto: Renno Silde
Oru Kooli esikoha võistkond. Foto: Renno Silde

Saaremaal peetud aasta viimase Eesti Koolispordi Liidu Dumle rahvastepalli lõppvõistluse kuldse karika vääriliselt mängisid Oru Kooli 1.-3. klassi poisid. Lisaks noppisid teiste Läänemaa koolide võistkonnad turniiridelt kõrgeid kohti.

Kõige osavõturohkemal 1.-3. klassi rahvastepalli finaalvõistlusel saavutasid Oru Kooli poisid 21 mängu kokkuvõttes täiseduga esikoha. Kuldse medali ja võidukarika teenisid: Robin Notton, Remi Heilu, Oskar Mullo, Ragi Allmere, Madis Kõrvemaa, Tanel Anderson, Oliver Notton, Martin Matthias Põldes.

Samas vanuseklassis teenisid Taebla Kooli tüdrukud kuue võistkonnaga turniiril 2. koha. Hõbemedali said kaela: Kaisa Laine, Anete Kask, Griselle Poks, Kertu Rohtla, Liisa Meijel, Kelli Reinaru, Lisete Lukk, Ketlin Soosaar.

Pisut osavõtuvaesemal 4.-5. klassi lõppvõistlusel saavutasid Taebla Kooli tüdrukud samuti 2. koha. Võistkonnas mängisid: Anne-Janelle Poks, Eliise Posti, Isabella Männi, Marit Lukk, Kirsika Lahe, Helen-Marii Tülp, Sofia Maripuu.

Palivere põhikool teenis samal võistlusel poiste arvestuses Läänemaale 2. koha. Hõbemedali vääriliselt mängisid: Rasmus Roomet, Jako-Jarek Laurents, Riko Romet Koit, Keron Kängsepp, Robi Neitsov, Johannes Olenko, Ranno Reinsalu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments