Nelli Differt on aasta naissportlase nominent

BNS

Vehkleja Nelli Differt tunneb koduses En Garde’i vehklemishallis rõõmu Euroopa meistrivõistluste pronksi üle. Foto: Malle-Liisa Raigla
Vehkleja Nelli Differt kandideerib aasta naissportlase tiilile. Foto: Malle-Liisa Raigla

Eesti olümpiakomitee avalikustas aasta naissportlase nominendid, kelleks on vehkleja Nelli Differt, ujuja Eneli Jefimova ja discgolfar Kristin Tattar.

Laureaadid kuulutatakse välja reedel, 29. detsembri õhtul toimuval „Spordiaasta Tähed 2023″ auhinnagalal.

Kandidaatidele saab reedel kell 20 „Spordiaasta Tähed 2023″ otsesaate ajal Kanal 2 eetris anda telefonihääli. Saadud hääled liidetakse esimeses hääletusringis saadud häältele.

Esimest korda anti aasta naissportlase tiitel välja 1967. aastal kui selle võitis kergejõustiklane Laine Erik. Eelmisel aastal valiti aasta naissportlaseks freestyle-suusataja Kelly Sildaru.

Kõige rohkem Eesti aasta sportlase tiitleid on pälvinud Erika Salumäe, kes on aastatel 1983-1996 valitud Eesti parimaks üheksal korral.

Aasta meessportlane, naissportlane, võistkond ja treener selguvad rahva, spordiajakirjanike ja spordiorganisatsioonide hääletustulemuste liitmisel. Aasta noorsportlase valivad ajakirjanikud ja organisatsioonid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments