Lääne Elu paberleht neljapäeval, 28. detsembril

Lääne Elu

info@le.ee

Veevärk otsib Taebla ja Nigula kraanivee rikkujat

Kuu aega Taebla ja Nigula üle paarikümne kortermaja veetorusid läbi pesnud ja desinfitseerinud ning veetöötlusjaama baktereid hävitava UV-filtri paigaldanud Haapsalu veevärk seirab kraanivett edasi, sest siiani pole teada, miks vesi joogi- ja söögikõlbmatuks muutus.

Aristokraat, kes hoolitseb haigete ja õnnetute eest

Läänemaa puuetega inimeste koja tegevjuht Jaak Pihlakas saab täna 60aastaseks. Selle aja sisse mahub tal aga kaks elu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments