Juhtkiri: pikad juhtmed

Lääne Elu

info@le.ee

Aastatagused massilised elektrikatkestused Saaremaal on tulnud sealsetele elanikele kasuks, sest võrguettevõtted on liinide töökindluse suurendamiseks aasta aega tublit tööd teinud. Võib loota, et ka oktoobris läänlastele meelehärmi valmistanud torm Patrick, mis jättis osa Läänemaast pimedusse, tuleb meile pigem kasuks. Nii Elektrilevi kui ka Enefit, kes praegu Läänemaal madal- ja kõrgepingeliine haldavad, on saanud Läänemaa kriisikomisjonilt selge sõnumi, mida neilt oodatakse. Aga oodatakse eelkõige seda, et aastaga pikaks veninud suhtlusjuhtmed taas normaalsesse pikkusesse sätitakse.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Vot siis
9 kuud tagasi

LE peaks nüüd kiiresti oma ajakirjanduslikku taset tõstma, sest Enefit ei halda ühtegi elektri jaevõrku Läänemaal, kusjuures seadus ja EL direktiivid keelavad seda. Seda teeb ikka ja ainult Elektrilevi ja võrguettevõte võib olla seaduse järgi eraldatud juhtimisega Enefiti kontserni liige. Rumalus ei tohiks saada normiks, eriti ajakirjanduses.