Pühade-eelsed töötoad kutsuvad meisterdama

Foto: Malle-Liisa Raigla

Iloni Imedemaa jõulumaa viib lapsed Madlikesega metsa. Foto: Malle-Liisa Raigla

Jõulude eel on Haapsalus ja Läänemaal mitmeid töötube, kus saab juhendaja käe all valmistada kõikvõimalikku pühadega seonduvat: kaarte, jõulukroone, piparkoogimaju jm.

Enamik Läänemaa jõulumaadest endast avalikult teada pole andnud, sest on mõeldud eelkõige registreerunud kooli- ja lasteaiagruppidele. Nädalalõppudel saab aga mitmesse meisterdamise töötuppa minna ka koos perega.

Ligi 300 kooli- ja lasteaialast oodatakse jõulueelsel ajal Iloni Imedemaale Madlikese jõulujutuainelisele jõulumaale. Muuseumi õuel olev lava on muutnud saaniga metsaaluseks, kus räägitakse lugu Madlikese õe Liisbeti metsa eksimisest. „See lugu on tunni aluseks,” ütles muuseumi juhataja Maarja Kõuts.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Selma
4 kuud tagasi

Tuleks küll, aga miks pilet peab nii kallis olema lasteaialastele??????
Ja seda kõigest 1 tunni ainult????
Tasuta sellised üritused lasteaiarühmadele ikka peaks olema. Niigi vanemad maksvad 100.- kuu lasteaiamaksu. Ja siis veel nääritakse laste pealt ma ei tea mis tasusid kokku???