Lääne Elu paberleht laupäeval, 30. septembril

Lääne Elu

info@le.ee

Uksetehase juht Ago Soomre läks pensionile

Kolmandik sajandit Haapsalu uksetehast juhtinud Ago Soomre oli eile viimast päeva tööl. Tänasest on ta pensionil ja uksetehast juhib Timo Riismaa. „Vastab tõele. Pensionile lähen,” ütles Soomre oma viimasel tööpäeval Lääne Elule.

Ussisõnad viisid mehed metsa

„Nagu A-klassi puhkus,” muigas reservõppekogunemise Ussisõnad viimasel päeval reservväelane Gerri Kala Liivi kandis metsateele püstitatud kontroll-läbilaskepunktis lõunapausi pidades. Kala on üks neist mitmesajast reservväelasest, kes eelmisest nädalast alates osaleb Läänemaal reservõppekogunemisel Ussisõnad.

Maailmameister õpetas Kullamaa õpilasi tasakaalu hoidma

Kolmapäeval viis tasakaalumeister Tauri Vahesaar Kullamaa koolilastele läbi tasakaaluliini lühikoolituse ja näitas trikke. „Tasakaaluliinil harjutades saab nii füüsilise kui ka vaimse treeningu,” ütles maailmameister Vahesaar.

Et homsed uudised lugemata ei jääks, telli Lääne Elu siit!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Abcmas
1 kuu tagasi

Hiina vanasõna,ei ole oluline,mis värvi on kass,peaasi,et ta hiiri püüab.Karilaid on väga palju raha välja ajanud ja ega see poole peal olev raudtee ehitamata jää. Pool raha ju on olnud olemas.

Teadmiseks
1 kuu tagasi

Karilaid on jooksik keda usaldada ei saa, peamine on enda heaolu. Ärge olge rumalad, mõelge oma peaga.

kah valija
1 kuu tagasi

No nüüd on ikka tõeline jama majas. Mina valijana valisin valimistel Keskerakonna programmi, mitte mingisugust Isamaad. Too Haapsalus üleüldse ennast tutvustada ei tahtnud. Polnud neil ka mingit programmi Haapsalu elu-olu paremaks muutmisel. Ja nüüd need ülejooksikud Isamaast saavad olema meie linnapeale tööandjaks. Kus siin õiglus on? Astugu siis EKRE-sse, kui tahavad võimupiruka juures olla. Kas keegi oskab seal volikogus korra majja luua? Ei saa ka HARI võtta endale koostööpartneriks erakonda ja selle poliitikat, millist meie valijatena ei valinud. Valijatena me valisime erakonda ja selle programmi, mille taha koondusid näod, kes nüüd hülgasid ka selle Keskerakonna põhikirja. Häbi peaks olema.