Galerii: lasteaedade ja algkooli ühine laat tõi tänava rahvast täis

Foto: Malle-Liisa Raigla

 

Reede õhtul pidasid Haapsalu vanalinna lasteaiad ja Haapsalu linna algkool Wiedemanni tänaval ühiselt rahvarohke mihklilaada.

Rahvast oli laadal nii palju, et Wiedemanni tänav jäi laadalistele kitsaks ja lastevanemate seas levis jutt, et tegelikult on see Haapsalu kõige suurem üritus.

Laada puhul oli suletud Wiedemanni tänav Ehte tänava ristmikust lasteraamatukoguni. Kauplejaid oli kokku 31 – 13 lauda lasteaia poolt ja 18 algkoolilt. Igal klassil ja rühmal on väljas oma laud, lisaks oli kohvikuga väljas lasteaia juhtkond. Laadalt sai osta hoidiseid, sügisande, laste käsitööd, kõiksugu maiustusi ja osaleda õnneloosis.

Vanalinna lasteaiad pidasid mihklilaata viiendat korda. Alguse sai see Tõrukese lasteaiast, mullu võeti kampa ka vanalinna lasteaedade teine maja, Päikesejänku. Tänavu lisandus laadaliste sekka ka Haapsalu linna algkooli õpilased.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
mikk liivmaa
1 kuu tagasi

ma armastan ruubenit

Kaidi
1 kuu tagasi

Võimas, võimas!!