Galerii: Haapsalu Herilased jäid kaitseväele alla

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Foto: Malle-Liisa Raigla
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 37

 

 

Reede õhtul korvpalli Saku II liiga esimese kohtumise pidanud Haapsalu Herilased pidid kodumängus tunnistama 60:76 Team Kaitseväe paremust.

Haapsalu Herilaste president Siim-Sander Vene ennustas juba enne mängu, et Team Kaitsevägi saab olema keeruline vastane. Kuigi võistkond on uus, mängivad seal kaitseväes aega teenivad noored korvpallurid, kellest mitmed on kuulunud ka Eesti noortekoondisesse.

Mängu alguses suutis Team Kaitsevägi kohe juhtima minna, kuid esimene veerandaeg kulges üsna tasavägiselt – kord juhtis punkti-paariga üks, kord teine meeskond. Veerandaeg lõppes kaitseväelaste kahepunktilise eduga 17:15. Tasavägiselt algas ka teine veerandaeg, kuid pärast Team Kaitseväe kahte tabanud kolmepunktiviset hakkasid nooremad eest ära minema. Esimese poolaja lõpuks juhtis Team Kaitsevägi 9 punktiga 39:30.

Kolmandal veerandajal õnnestus Herilastel vähendada kaotust kolme punktini, kuid veerandaja lõpuks pidid nad tunnistama Team Kaitseväe paremust 47:57 ja viimasel veerandajal suurenes kaitseväelaste edu tänu tabatud kolmepunktivisetele veelgi. Lõpptulemus 60:76 Team Kaitseväe kasuks.

Haapsalu Herilaste resultatiivseim mängija 16 punktiga oli sel hooajal meeskonnaga liitunud Georg Kask. Team Kaitseväe meeskonnas viskas enim, 19 punkti, Ralf Sats.

Haapsallased võtsid vastastest rohkem lauapalle ja andsid resultatiivseid sööte, kuid ei suutnud palli oma käes hoida – Herilastel oli 34 pallikaotust vastaste 11 vastu. Pallikaotused suutsid kaitseväelased omakorda punktideks vormistada.

Järgmisena on Saku II liigas Haapsalu Herilaste vastaseks Rae Spordikool / Hansamaja. Mäng peetakse 6. oktoobril Jüri spordihoones. Järgmine kodumäng on 12. oktoobril, kui Herilaste vastane on Saku korvpalliklubi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ei teagi
7 kuud tagasi

mida arvata. sotsiaalmeedias jäeti mulje, nagu vastastest sõidetakse tuimalt üle & saalis hakkab toimuma hävitustöö.. tegelt läks aga täiesti vasutpidi. 😀

Koss
6 kuud tagasi
Reply to  ei teagi

Vastas oli 2.liiga kohta väga tasemel võistkond. Paljud mängjad mängisid veel meistriliigas eelmised hooajad. Mida sa ootasid, et panevad meistriliiga meestele 20ga?

Hmm
6 kuud tagasi
Reply to  Koss

ei tea jah, vastased olid kõik 2003-2004 sündinud, meil see eest vanad vetikad tiimis