Lääne Elu paberleht teisipäeval, 12. septembril

Lääne Elu

info@le.ee

Lääneranna vallas algas kaheaastane plakatikampaania

Läinud nädalavahetusel ilmusid Lääneranna valla bussipeatustesse ja teadetetahvlitele erksad punakollased plakatid, mis teavitavad elanikke vallavolikogu otsusest sulgeda ja kärpida koolid.

Palivere rattasõidu võidu viis Tallinna Gert Jõeäär

Pühapäeval sõitsid ratturid Palivere XVI rattamaratoni, mille pika distantsi võidu viis kaasa tallinlasest profirattur Gert Jõeäär, Läänemaa meistriks tuli samal distantsil Kristo Hüdsi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
partei
7 kuud tagasi

vahetus toob edu, tsihkadi tsahkadi- minister, kalle -minister, jne.

Kaku
7 kuud tagasi

Karilaid on tühine jutumees olnud kogu aeg. Mees annab sõna, mees võtab sõna. Mis maksab mehe sõna?

võimu nimel
7 kuud tagasi
Reply to  Kaku

No, ei ütleks, et Karilaid mingi eriline oleks. Valetamine on poliitikul sisse kodeeritud, kõik nad valetavad.

linlane
7 kuud tagasi

Karilaid, jällegi konkreetne näide sellest, et sinu suust välja plärtsutud sõnadel pole mingit kaalu. Lubasid erakonnast välja astuda. Nüüd aga said aru, et keegi sind mujal ees ei oota ja siis võtsid mõtlemise aja. Ei oska vist nagu muud ju teha ka?

Mats
7 kuud tagasi
Reply to  linlane

Miks üks poliitik peaks erakondi vahetama? Seda enam, et Kesk on tõusuteel ja saamas väärikaks vastukaaluks populistlikele erakondadele eesotsas EKRE ja REFiga.

valija
7 kuud tagasi
Reply to  Mats

Õige erakonnale andunud poliitik ei peaks erakonda vahetama, aga Karilaiu sõnad väljendasid ju resoluutset tahet erakonnast välja astuda juhul kui Kõlvart saab erakonna juhiks. Kas õige mees selliseid sõnu loobib? Vaevalt, et ka Kõlvart, peale selliseid sõnu soovib Karilaiuga koostööd teha. Karilaid sai nüüd juba aseesimehe kohalt priiks, kas ta nüüd tahab ka riigikogu saalis kolida akna alla?

aga
7 kuud tagasi
Reply to  Mats

küsimus pole ju erakonna vahetuses…Asi puudutab lubadust, mida üks poliitik annab…..

Ahhoi
7 kuud tagasi
Reply to  aga

Ahhoi, kui Karilaid on ikka sõnapidaja mees ja talitab oma sõnade järgi, siis vaevalt, et ta end poliitikast taandada soovib. Mingi uue poliitilise erakonna kokku klopsimisega aga ta vaevalt hakkama saab ja nii jääbki tal ainus võimalus kellegi ust kraapima hakata.

oota, mida nüüd
7 kuud tagasi
Reply to  Mats

Tõusuteel??!! Aastaid langeb ju. EKRE-ga on kesk kohe nõus koos valitsema, ei ole nad mingi vastukaal.