Vormsi vald tahab pikendada üleveo piiranguid

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Ormsö põhikunded on metsaveoautod, kes aga võtavad laeval palju ruumi, nii et sõiduautodele jääb vähe kohti. Foto: Urmas Lauri

Nädala lõpus ei pruugi raskeveokid enam Vormsile pääseda. Foto: Urmas Lauri

Vormsi vallavalitsus soovib esialgu aasta lõpuni pikendada piirangut, mis keelab raskeveokid kõigil parvlaeval Ormsö väljumistel reedel mandrilt saarele ja pühapäeval saarelt mandrile.

Vormsi valla majandus- ja haldusspetsialist Andres-Andi Sarv põhjendas Lääne Elule piirangute pikendamist sellega, et Vormsi ja mandri vahel liigub järjest rohkem inimesi – nii turiste kui ka neid, kes on soetanud saarel suvemaja või koha, kus aasta ringi käia.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Kalle
8 kuud tagasi

Olgu raskeveokitel nädalavahetusel piirang, nõustun. Üldine piirang häirib ju ka turistide voolu, mis toidab majutusasutusi, kauplust, söögikohti, muuseume. Tahate, et Vormsi pildis oleks!! Tuntud tõde, et uus tuul tuleb ja tuulutab!!!! Ellu jääb aga see, kes kohaneb.(Am. tarkuri sõnad). Metsaärikad tahavad oma tööd teha, neilgi töötajate plejaad järgi, metsast saab rahvas mööblit jm, riik rikkust. Ikka piirata on vaja? Ei ole tegelikult piiranguid vaja! Vald ostku suveperioodiks suurem laev.