Haapsalu Linnamajandust juhib Elari Saar

Elari Saar. Foto: Malle-Liisa Raigla

Elari Saar. Foto: Malle-Liisa Raigla

Juuli algusest juhib Haapsalu Linnamajanduse ASi Kodukant Läänemaa aseesimees ja ettevõtja Elari Saar, Linnamajanduse senine juht Peeter Vikman asus juhtima Lääne-Nigula Varahaldust.

„Peetril (Linnamajanduse endine juht Peeter Vikman) sai leping läbi ja kandideerisin,” ütles Saar. Saare sõnul on Linnamajanduse töö huvitav. Varem on Saar 11 aastat olnud PRIA regiooni juht ja vedanud Hestia spaa ehitust.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jehhoova
9 kuud tagasi

Need ammetid käivad muinasjuttude tunnistajatel ikke käest kätte!

Juhan
9 kuud tagasi

See on külle hea uudis, et selline edukas suurettevõtja on võtnud vaevaks seda ettevõtet juhtida. On sealt veel midagi virutada?

Kodanik
9 kuud tagasi
Reply to  Juhan

Alati on midagi virutada. Vaevalt see härra virutamise peal väljas.

krõmpsluu
9 kuud tagasi

Sealt need uued käsulauad siis tulevadki.Vaene mats ei saa ennem maha ka surra kui pole vallamajas sõlminud lepingut kabeli rendiks ja seda kinni maksnud.Paberi millel leping sõlmitakse tuleb ka kinni maksta+20 senti.Vallamaja meenutab juba üht teist ….maja kus tuleb ka iga teenuse eest eraldi juurde maksta.

Tsensor
9 kuud tagasi

Vikman sai lahkumise puhul kolme kuupalga suuruse kompensatsiooni.Miks ta pidi saama kompensatsiooni kui leping lõppes?Kas linn maksab kõigile töötajatele kompensatsiooni kui leping lõpeb,Väli? Kus on tegelik põhjus?

K.s
9 kuud tagasi
Reply to  Tsensor

Sellised “töömehed” oleks väärt kompensatsiooni vähemalt elu lõpuni…kui mitte kauem..

Elisa
9 kuud tagasi

Valu näol 🙂

Oiii
9 kuud tagasi

Tule taevas appi!