Uus turniir juhatas sisse rannavollehooaja

Lääne Elu

info@le.ee

Võrkpalliturniiri „Tagasi õue” osalejad. Foto: erakogu
Võrkpalliturniiri „Tagasi õue” osalejad. Foto: erakogu

Võrkpalliklubi Haapsalu korraldas laupäeval Wiedemanni spordihoones esimest korda turniiri „Tagasi õue”. Et peagi on algamas rannavollehooaeg, mängiti nüüdki paarides.

Turniiri võit nii meeste kui ka naiste arvestuses jäi seekord kohalikele mängijatele. Naispaaridest võitsid turniiri Kelly Siil ja Ana Laura Kaasik ning meespaaridest Kristopher Aljaste ja Lauri Loorits. Kokku osales turniiril üheksa mees- ja seitse naispaari.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments