Teisipäeval oli kaks kulupõlengut

Lääne Elu

info@le.ee

Teisipäeval põles Kaluri tänaval kulu. Foto: Malle-Liisa Raigla
Teisipäeval põles Kaluri tänaval kulu. Foto: Malle-Liisa Raigla

11. aprillil kell 12.15 sai häirekeskus teate, et Haapsalu linnas Kaluri tänava kandis põleb roostik ja puitmajad on ohtlikult lähedal. Kohale jõudnud päästjad asusid kohe hooneid kaitsma, seejärel peatati tule levik mere poole. Tulekahju kustutati lõplikult kella 12.53ks. Põles umbes 0,5 ha pilliroogu, kulu ja maa-alale ladustatud praht.

Kell 17.34 sõitsid päästjad Haapsalu linna Tuuru külla, kus põles umbes 300 ruutmeetrit kulu, mille naabrid olid päästjate saabumise ajaks juba suutnud kustutada. Päästjad kastsid lähedal asuva tossava sodihunniku üle ning vestlesid peremehega tuleohutusest. Selgus, et omanik, kes oli ilmselgete joobetunnustega, oli kogemata põleva tiku maha visanud, mis oli süüdanud siis maapinna.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
huvitav
5 kuud tagasi

aga mitu last tühja kõhuga magama läks