Haapsalu maanteejooks juhatab jooksuhooaja sisse

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu maanteejooks. Foto: Malle-Liisa Raigla

Laupäeva keskpäeval stardivad jooksusõbrad Haapsalu staadionil 17. korda 10 kilomeetri pikkusele Haapsalu maanteejooksule.

„Üritame elus hoida traditsiooni, mille Endel Susi kunagi alustas,” ütles Lauri Luik, kes on koos Heigo Heina ja Raimond Ojalillega jooksu üks peakorraldajaid. Luik ütles, et kui Eesti jooksukalender on aprillist oktoobrini väga tihe, siis Läänemaal on suurtele rahvahulkadele korraldatud jooksuvõistlusi väga vähe – lisaks Haapsalule Palivere Miil ja Kullamaa maijooks. „Ka Virtsu merepäevadel on viimastel aastatel olnud maanteejooks,” lisas Luik.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
einojah
11 kuud tagasi

see võidu peale jooksmineon veider komme jah. Kui palju kulutatakse aega ja raha varustuse, treenimise ja kohale saamise peale.
Ja kui räägid, et linnainimene võiks koju-tööle-poodi ka jalgsi liikuda, siis ei jõua seda hädakisa oma õigustest ja raskest elust ära kuulata.

mittejooksik
11 kuud tagasi

miks inimesed küll lõhuvad oma liigeseid asfaldi peal joostes?

Onu
11 kuud tagasi
Reply to  mittejooksik

No näed,teised jälle lõhuvad oma näppe klaviatuuril.

Seepase
11 kuud tagasi
Reply to  Onu

jamajutt

Garmin
11 kuud tagasi
Reply to  mittejooksik

Jah, parem diivanil rasvamassi kasvatada, tervislikum.

Seepase
11 kuud tagasi
Reply to  mittejooksik

Tahtsin just sama kirjutada, et palun ärge jookske, teie liigesed. Kõigil on hiljem probleemid, aga ikka tulevad uued kampaaniatega kaasa. Vale jooksmine on kõige suurem mure sinu põlvele jne. Milleks teadmatusest seda teha? Mõelge inimesed!!!