Lääne Elu paberleht neljapäeval, 16. märtsil

Arhitektid: kõik huvitavad lahendused vanalinna ei sobi

Haapsalu vanalinna uue hoone projekteerimine on keeruline, tõdesid Haapsalu endine linnaarhitekt Anu Joost ja arhitekt Ell Väärtnõu, kui olid heitnud pilgu peale Haapsalu linnavalitsuse uue hoone arhitektuurikonkursi töödele.

Koolireformi eelnõu murendab võimuliitu

Suure tõenäosusega hääletavad Lääneranna vallavolinikud koolide sulgemise ja kärpimise otsuse vastu, kui eelnõu jõuab volinike lauale muutmata kujul.

Et homsed uudised lugemata ei jääks, telli Lääne Elu siit!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
En.
1 aasta tagasi

Huvitusin minagi, kas LE julges veebi riputada ekspresidendi hüüatuse: “Eesti pääses keskaega naasmisest!”. Ei julgenud. Sest just vaimne keskaeg vaatab vastu Kaljulaidile imponeerivate “arenenud” riikide aastavahetuseti süüdatud autodest; Rootsi klannisõdadest; naiste ümberlõikamistest ja aumõrvadest; ’iniminkubaatoritelt’ imikute ostmisest; ideoloogilisest tsensuurist ja tühistamiskultuurist (inkvisitsioon); eesti keele reeglite kadumisest (EKI-t juhivad võhikud, maakeel kaob ülikoolidest); individuaaltranspordi loojangust; elektri muutumisest luksuskaubaks ja maad & merd täitvatest hiigeltuulikutest, mis sünnitavad don Quijotesid. Ülaltoodu taustal oleks Eesti paradiis isegi siis, kui eeskujuks võtta Lääne Elu järjejutt sõjaeelsest Mägari külast. Aga nii hirmsat ‘keskaega’ konservatiivide juhtimisel vaevalt tuleb. Ka EKRE juhid armastavad kraanist voolavat sooja vett ja… Loe rohkem »

Meelis Malk (Lõuna-Läänemaa)
1 aasta tagasi

Nüüd vast saate aru, miks eelmine president ei ole kõige Eesti meelsema erakonna suurim lemmik, kui just mitte ennast krõbedamalt väljendada ei taha. Aga nagu Te kõik suurepäraselt teate, siis see mis ei tapa, teeb ainult tugevamaks……………. 18 pandi ka ju oma rahva eest seismise eest trellide taha. Aga vaata mis juhtus. rääkimata sellest, et märts on kevade alguse ja tärkamise kuu.

Viive Kaplan
1 aasta tagasi

Oh, taevalik kevadevägi, sina õnnis-kaunis : )