Vargustes süüdistatav loobus kokkuleppemenetlusest

Alvar Tomingas. Foto: Malle-Liisa Raigla

caption id="attachment_391870" align="aligncenter" width="2000"] Reedel tõi politsei süüdistatava Alvar Tominga kohtusaali. Foto: Malle-Liisa Raigla[/caption]
Reedel loobus Haapsalu kohtumajas mitmes varguses süüdistatav Alvar Tomingas kokkuleppemenetlusest, sest ei tunnista oma süüd.

Esimene katse kohtus Tominga kokkulepe kinnitada oli esmaspäeval, kuid siis ei ilmunud süüdistatav kohale. Seekord rakendas kohtus sundtoomist ja reedel saabuski mees istungile politseinike saatel.

Pensioniealist Tomingat süüdistatakse neljas 2021. aasta oktoobrist 2022. aasta oktoobrini toimunud sissemurdmises Haapsalus Raudtee, Kreutzwaldi, Kalda ja Staadioni tänaval. Ühel juhul kasutas Tomingas puhkemaja voodit magamiseks, teiste sissemurdmiste käigus varastas ta süüdistuse kohaselt ehteid, sularaha, hõbedast viinapitse, mahlapressi, viina, küünlaid ja münte.

Kui prokurör Indrek Kalda süüdistust ette luges, ütles Tomingas kohtusaalis: „Kõik on vale.”

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jjj
1 aasta tagasi

Huvitav, kas käis meil ka vargil mitmeid aastaid tagasi juba. Viis hõbedat minema. Aga noh, kui ta ütleb, et kõik on vale, juu siis ikka ei käinud meil. Jätkan otsimist, küll kunagi välja tuleb.

kuidas
1 aasta tagasi

mõista , kokkulepe vargaga, – hukka mõista või heaks kiita, kui kokkulepe, st heaks kiita tegu

Pook
1 aasta tagasi
Reply to  kuidas

Üks kohtunikk ju olemas teil seal , esmalt kohtunikk ja hiljem advukaat , aga tahtis tagant koguaeg …….kuidas siis mõista , ahh

Sirtsu margus
1 aasta tagasi
Reply to  Pook

kati ….sul oli ikka suht suur…..

arnold
1 aasta tagasi
Reply to  Sirtsu margus

Auk alumine vist …..Paimullin , ütles , et väga lambine …….

Nimi (vabatahtlik)
1 aasta tagasi
Reply to  Pook

EKRE- s on intelligentsed inimesed, Mart ise ütles!

arnold
1 aasta tagasi
Reply to  Pook

Nääh , pollad laovad sulle miinuseid tööajal …….