Lääne Elu paberleht laupäeval, 11. veebruaril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu korvpallisaal sai uue valgustuse

Haapsalu spordibaasid vahetas toetajate abiga välja korvpallisaali veerandsada aastat vanad valgustid. See läks spordibaasidele maksma 17 754 eurot ja summa saadi kokku just toetajate abil. „Koos kolme eraisikuga oli meie ettevõtmisel 16 toetajat. Neist 13‒14 toetasid vähemalt 1000 euroga,“ ütles spordibaaside müügijuht Karel Möll.

EKRE valmiskoosolek oli kui rokk-kontsert

Neljapäeva õhtul Haapsalu kultuurikeskuses peetud EKRE kõnekoosoleku kõrval kahvatuvad kõigi teiste erakondade kampaaniad. Rahvast oli kohtumisele tulevase peaministri Martin Helmega – selliste sõnadega erakond koosolekut reklaamis – tulnud mitu korda rohkem kui sotsiaaldemokraatide ja Keskerakonna kuulajaid kokku.

Lääne Elu küsib, esinumbrid vastavad

Kuna erakondade valimisprogrammid on enamasti pikad ja vähesed viitsivad need ka läbi lugeda, küsis Lääne Elu kaheksalt Hiiu-, Lääne- ja Saaremaa ringkonnast riigikokku pürgiva erakonna esinumbrilt eelkõige Läänemaaga seotud küsimusi.

Et homsed uudised lugemata ei jääks, telli Lääne Elu siit!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kait
1 aasta tagasi

Olen võtnud osa mitmel üritusel koolides, kus vallaesindajad on kohal olnud ja rääkinud oma seisukohti osalise sulgemise kohta. Jah, koolide osaline sulgemine on kurb. Väga palju on tulnud siia maale viimasel ajal elama koos lastega, nii mõnigi küla on uue hingamise saanud ja suur boonus on kogukonnas olev omanäoline kool või lasteaed. Nende sulgemise järel peaksid osad lapsed arvestama pea 1 tunni pikkuse koolibussi teekonnaga Lihulasse ja samakaua tulevad nad tagasi. Hetkel pole isegi tänasel päeval see bussigraafik mõistlik, endiselt näevad lapsevanemad praeguses olukorras vaeva et lapsed koolist ja lasteaiast koju saaks või hommiku kohal oleks- samas on see seadusega… Loe rohkem »

ghr
1 aasta tagasi

Kus on lubatud galerii EKRE etenduse fotodega? Tahaks kohe näha, kes meil Eestit päästma hakkavad…

nimi
1 aasta tagasi

Ma juba kartsin,et Lääne elu ei kajastagi “Põha perekonna” õritust.Saab näha mis edasi??

Kohalik
1 aasta tagasi
Reply to  nimi

Küll mõnel on ikka mured….nagu muud siin elus teha polegi, kui vaid vaielda….kembelda….ja üksteist mustata….aga see ju veres…saaks aga teiste kallal närida…päew kohe korda läinud….

Rongi juht
1 aasta tagasi
Reply to  nimi

punaste veri ei lase rahulikult vaadata kui Eesti vabaks saab?!
Säti end rongile, tsuhh-tsuhh….

Irw
1 aasta tagasi
Reply to  Rongi juht

Kurb ja et raudteed pole , oleks saanud zimarjevid ilusasti rongile saata ja tsuh-tsuh kodumaa poole …

igale
1 aasta tagasi
Reply to  Irw

oinale saabub oma mihklipäev

Korra valvur
1 aasta tagasi
Reply to  Irw

Pane valmis!
sa oled esimene!