Lääne Elu paberleht teisipäeval, 29. novembril

Lääne Elu

info@le.ee

Risti tuulepargi ehitus läheb poole kallimaks

Lääne-Nigula volikogu algatas kolm aastat tagasi Risti tuulepargi eriplaneeringu Enefit Greeni soovil eesmärgiga leida tuulepargi jaoks sobiv paik. Toona Eesti võimsaima tuulepargi ehitus maksnuks hinnanguliselt 150 miljonit, nüüd pigem 300-400 miljoni eurot.

Lääne-Nigula sai riidekonteinerid

Risti vana rahvamaja ees seisab novembrist MTÜ Riidepunkti paari meetri kõrgune roheline konteiner, kuhu saab viia tarbetuks muutunud, aga puhtaid ja kasutuskõlblikke rõivaid, mille MTÜ Riidepunkt jagab abivajajaile.

Haapsalus algas advendiaeg koorilaulu ja valgusemänguga

Sajad inimesed kogunesid laupäeva õhtul Haapsalu lossiplatsile, et tähistada advendiaja algust ja viia koju jõulutuli.

Et homsed uudised lugemata ei jääks, telli Lääne Elu siit!

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments