Läänemaal levivad külmetushaigused

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Läänemaa haigla erakorralise meditsiini osakonda jõuab iga päev koroonaviirusega nakatunuid, kuid levivad ka teised viirushaigused.

Haigla ravijuhi Alge Vare sõnul saadetakse enamik haiglasse pöördunud koroonahaigetest kodusele ravile, kuid osa saadetakse ka Lääne-Tallinna või Pärnu haiglasse. Eraldi koroonaosakonda Läänemaa haiglal ei ole, kuid haiglasisese nakatumise tõttu kehtestatud külastuskeeld kehtib veel teadmata aja, kuigi haiglas nakkust enam pole.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vbn
1 aasta tagasi

Viirused on need,mitte külmetushaigused!
Kuigi jah-pole midagi imestada,külmetamine sppdustab haigestumist,aga lasteaedada ruumid on külmaks keeratud-kokkuhoid laste tervise arvelt! Lisaks tuuaksegi julmalt tõbised lapsed lasteaeda,paaril viimasel aastal oli tõbiste laste aeda toomist vähem

Teele.
1 aasta tagasi
Reply to  Vbn

Ei ütleks seda, et tõbiste laste toomist vähem oleks lasteaeda. Tatid ju ainult ripuvad lasteaias, kodus on laps täiesti terve!!!!! Oleme meie imelikud, või kes?

Vellu
1 aasta tagasi
Reply to  Teele.

Sina ikka imelik