Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi naiskond mängib Rahvaliigas viiendale kohale

Lõuna-Läänemaa JK naiskond enne pühapäevast kohtumist. Foto: erakogu
Lõuna-Läänemaa JK naiskond enne pühapäevast kohtumist. Foto: erakogu

Lõppemas on Eesti jalgpalli Rahvalliga meistrivõistlused. Käes on nii naiskondadele, kui meeskondadele play-off faas.

Kogu hooaja on naiste Rahvaliiga kõrgeimas liigas, A-tasandil head mängu näidanud Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi naiskond, kes kogu hooaja jooksul hoidis lõunaläänlannad kinni alagrupis kohast, mis viinuks neid nelja parema sekka. Sinna, kuhu naiskond jõudis Rahvaliiga sisehooajal.

Viimases otsustavas mängus tuli aga alla vanduda väga tugevale Tallinna FC Levadia naiskonnale.
Nüüd tabeli alumiste naiskonade ristimängudes olid aga meie naised taas tasemel. Kahe mängu kokkuvõttes alistati Nõmme Unitedi naiskond.

Pühapäeva hilisõhtul peeti Männiku kunstmurustaadionil otsustav kohtumine. Naiskond oli kogu mängu ülekaalus ja vormistasid 4:0 võiduga tee viienda-kuuenda koha kohtumisele.

Lõuna-Läänemaa JK eest skoorisid Karin Mänd kahel korral ja Ene Midenbritt ja Jana Mäeväli mõlemad ühel korral. Naiskonna kapten Janet Kärp jäi naiskonna etteastega väga rahule. Ta tõi enim välja naiskonna kvaliteetse kaitsemängu ja väga heade söötudega ründemängu. Samuti kiitis ta naiskonna suurt ühetkuuluvustunnet.

Rahvaliiga viienda koha kohtumises läheb Lõuna-Läänemaa JK vastamisi Põhja-Tallinna JK Volta naiskonnaga. Selle naiskonnaga saadi põhiturniiril hästi hakkama. Võidud võeti mõlemas omavahelises kohtumises. Esimene mäng peetakse 8. oktoobril algusega kell 17 Lihula gümnaasiumi staadionil.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments