Läänemaa JK esindus jäi tabeliliidrile FC Tallinnale napilt alla

Läänemaa JK esindus laupäeval. Foto: Katariina Sits
Läänemaa JK esindus laupäeval. Foto: Katariina Sits

Laupäeval Haapsalu linnastaadionil peetud esiliiga B 18. vooru mängus tuli Läänemaa jalgpalliklubi esindusmeeskonnal tabeliliidri FC Tallinna vastu napp 1:2 kaotus vastu võtta.

Läänlased on viimastel kuudel, mängudes tabeli esimeses pooles olijatega, näidanud head mängu. Peatreener Theimo Tülbi hinnangul oli meeskond enne laupäevast kodumängu tahtmist ja positiivset ärevust täis.

Alles 20 päeva varem, 4. septembril oli sama vastasega, paljude jaoks üllatuslikult, kodus välja mängitud 2:2 viik.

Laupäeval läksid läänlased kapten Martin Salfi väravast 17. minutil juhtima. Kaks minutit enne esimese poolaja lõppu suutsid vastased tagasi lüüa. Poolajale mindi seega 1:1 viigiseisul.

Vaatamata sellele, et vastaste kontol oli meeskonna peale kokku 1023 Premium Liiga mängu ja 83 kõrgliiga väravat, mängiti suurem osas ajast kui võrdne võrdsega.

FC Tallinna võiduvärav sündis 69. minutil, kui karistuslöögist teele pandud pall meie väravavahi käte vahele õnnetult väravasse libises. „Vaatamata meie valmisolekule tugevaks mänguks jäi mitmete väravavõimaluste ja ebaõnne juures sellest võiduks väheks,” ütles Tülp. Ta lisas, et usub väga meeskonna vaimu ja tahtesse ning võimalusse hooaja viimased mängud enda kasuks pöörata.

Võiskonna järgmine mäng toimub laupäeval, 1. oktoobril võõrsil tabelis teisel kohal oleva Tabasaluga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments