Raamatukogus käis külas korraga kolm autorit

Andra Kirna

andra@le.ee

Anti Saar, Eeva Park ja Janika Kronberg. Andra Kirna

Reede õhtul lugesid Haapsalu raamatukogu lugemissaalis oma loomingut ette ja vestlesid lugejatega Eeva Park, Janika Kronberg ja Anti Saar.

Sel nädalal liikus läbi Eesti traditsiooniline eesti kirjanike tuur raamatukogudes. Sõnaränd 2022 oli järjekorras seitsmeteistkümnes. Kirjanike tuuri eestvedaja on kirjanike Liit. Tänavu külastasid raamatukogusid 22 kirjanikku.

„Kuigi kirjanike tuur raamatukogudes on juba tuttavlik formaat, on korraldajad leidnud sellele aastate jooksul uusi lähenemisviise,“ sõnas kirjanike tuuri tänavune eestvedaja Tuuli Velling. Sõnarännul osalevast 22 kirjanikust pooltele on see esmakordne kogemus.

Sõnaränd jõuab 14 maakonda, kus tutvustatakse lugejatele eesti kirjanduse olevikku ja tulevikku.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments