Kirjanikud lugesid raamatukogus oma loomingut

Andra Kirna

andra@le.ee

Kirjanike tuur tõi Haapsallu lugejatega kohtuma Janika Kronbergi (vasakult), Anti Saare ja Eeva Pargi. Fotod: Andra Kirna

Kirjanike tuur tõi Haapsallu lugejatega kohtuma Janika Kronbergi (vasakult), Anti Saare ja Eeva Pargi. Fotod: Andra Kirna

Kirjanike tuur „Sõnaränd” tõi reede õhtul Haapsalu raamatukokku oma loomingust rääkima kirjanikud Eeva Pargi, Janika Kronbergi ja Anti Saare.

Pargi jaoks algas kohtumine liigutava hetkega, kui raamatukoguhoidja andis talle anonüümselt lugejalt üle tänukingituse – Haapsalu pitsina kootud luige.

Kohale tulnud publikule rääkis Park pikemalt oma uusimast raamatust „Ringmäng ehk aedniku 12 kuud“, mille kirjutamiseks on inspiratsiooni andnud nii Aita Kivi kui ka Karel Čapek. „Aita käis mulle peale, et kirjutaksin kolumne ajakirjale Kodu ja Aed. Eluaegne toimetaja Anu Saluäär, kellele neid lugeda saatsin, ütles, et ära lase neil niisama kaotsi minna, tee raamat,“ rääkis Park. Raamatusse jõudsid koos kolumnidega Karel Čapekilt pärit motod ja mõned luuletused Pargi esimesest kogust „Mõrkjas tuul“.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments