Läänemaa JK esindus jäi kodus Legionile napilt alla

Läänemaa JK jäi napilt alla Tallinna JK Legion U21 võistkonnale. Foto: Raido Rotberg
Läänemaa JK jäi napilt alla Tallinna JK Legion U21 võistkonnale. Foto: Raido Rotberg

Laupäeval Haapsalu linnastaadionil peetud esiliiga B 29. vooru kohtumises sai Läänemaa jalgpalliklubi esindusmeeskond napi 0:1 kaotuse Tallinna JK Legion U21 vastu.

Läänemaa JK peatreener Theimo Tülp ütles, et võistkond oli tugevaks mänguks valmistunud ja teati, mis on kaalul.

Portaal jalgpall.ee kirjutas mängueelselt, et Läänemaa ja Legioni mäng võib tabeli lõpus, kus käib tõsine võitlus liigasse püsimajäämise pärast, kaarte segada.

Tülbi sõnul oldi siiski veidi üllatunud, kui nähti, et vastane on mängule tulnud suuresti Premium liiga mängijatest koosneva tiimiga. „See sundis mänguplaani korrektuure tegema,” ütles ta.

Legion oli vaatamata sellele, et järgmisel päeval ootas neid kõrgliigas mäng Paidega (mänguseisuks jäi seal 10:0 Paide linnameeskonna kasuks), kuurortlinnas kahekümne mängijaga, kelledest ainult kaks ei olnud kordagi Premium liigas platsil käinud.

Oodatult panid külalised kodumeeskonna kohe esimestest minutitest surve alla. Läänlastel õnnestus siiski oma värav kuni 77. minutini puhas hoida. Rohkemaks sel korral nii tugeva vastase vastu jõudu ei jätkunud.

Peatreeneri sõnul tegid mehed kokkuvõttes hea mängu. „Rohkem õnnestumisi ja enesekindlust oleks võinud mängu lõppseisu muuta,” ütles Tülp.

Läänemaa JK järgmine mäng toimub laupäeval, 24. septembril, kui kodus peetakse edasilükatud 18. vooru kohtumine tabeliliidri FC Tallinnaga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments