Galerii: oskuste ööl sai varjevõrke punuda

Elen Freivald

elen@le.ee

Liisi Karydi eestvedamisel toimus töötuba "Pintsli kirja tegemine unikaalsetele taustadele"
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 18

Fotod: Elen Freivald

Haapsalu kutsehariduskeskus (HKHK) pidas kolmapäeval Oskuste ööd, kus huvilised said tasuta osaleda eriala tutvustavates töötubades. Kokku osales Oskuste ööl ligi sada inimest.

Näiteks sai tutvuda IT erialaga, kokandusega, aga ka ehituse ja käsitööga. Enamik töötubasid toimusid HKHK peamaja esimesel ja teisel korrusel, kuid plaatidest mosaiigi tegemine ja müüriladumise töötuba toimusid ehitusmajas. „Neil käis küll rahvast, aga osalus oli tagasihoidlikum kui peamajas,” ütles HKHK avalike suhete spetsialist Tiia Tiisler.

Kõige populaarsemateks töötubadeks osutusid pulgakookide valmistamine ja kaitsevõrgu punumise töötuba. „Varjevõrkude punumine läks inimestele nii korda ja seda tehti viimase minutini,” ütles Tiisler.

Töötubasid tutvustasid nii õpetajad kui ka eriala õpilased. „Tahame õpilasi kaasata, sest siis on tulijal vahetu kontakt ja saab otse eriala kohta küsimusi küsida. Õpilased on alati valmis aitama,” lisas Tiisler.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments