Tuntud Eesti džässiviisik jõuab Haapsallu

Elen Freivald

elen@le.ee

Mingo Rajandi kvintett (vasakult): Ahto Abner, Mingo Rajan- di, Marek Talts, Joel Remmel ja Liisi Koikson. Foto: Rene Jakobson

Mingo Rajandi kvintett (vasakult): Ahto Abner, Mingo Rajandi, Marek Talts, Joel Remmel ja Liisi Koikson. Foto: Rene Jakobson

Täna esineb Haapsalu kultuurikeskuses Mingo Rajandi kvintett, mille isikupärased džässmuusikud viivad publiku läbi muusika eneseotsingurännakule.

Haapsalu kontsert pidi toimuma juba paar aastad tagasi, kuid jäi koroonaviiruse leviku tõttu ära. „Nüüd see lõpuks tuleb,“ ütles Haapsalu kultuurikeskuse direktor Gülnar Murumägi. „Varem pole me selle koosseisuga Haapsalus mänginud. Ootame väga Haapsalu rahvast,“ ütles helilooja ning kontrabassimängija Mingo Rajandi.

Mõned kvinteti kontserdid on teistes Eesti linnades toimunud. „Käisin neid päris tükk aega tagasi kuulamas, minu jaoks oli see rännak. Muusika oli mõtisklev, kuid samas kirglik,“ kirjeldas Murumägi.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments