Nõva osavallakogu ei toetanud osavallavanema kandidaati

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kaidi Silver-Schöbe. Foto: Urmas Lauri

Kaidi Silver-Schöbe. Foto: Urmas Lauri

Lääne-Nigula vallavanema Aivar Riisalu esitletud Nõva osavallavanema kandidaat Kaidi Silver-Schöbe teisipäeval osavallakogult toetust ei saanud.

„Aga miski ei suuda väärata seda, et homme vallavalitsuse koosseis volikogus hääletusele läheb,” ütles Riisalu eile pärastlõunal Lääne Elule.

Nõva osavallakogu üheksast liikmest osales koosolekul kaheksa. „Üheksas, Kalle Orumaa, oli koroonaisolatsioonis. Arvamust sai ta Skype’i teel avaldada, aga salajasest hääletusest osa võtta ei saanud,” ütles osavallakogu ja ka Lääne-Nigula volikogu liige Aivar Oruste.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mõtlik
2 aastat tagasi

Kuskilt ei paista välja, keda Nõva osavallavolikogu juhina näha soovib. Eks tuleb vaadata perioodi 4 aastat tagasi, kuidas on osavalla elu edenenud, millised arengud kultuuri- , sots- ja muus vallas. Kas on vaadatud olukorda võrreldes teiste L-Nigula valla nurkadega? Kas volikogu on neljale aastale tagasi vaadanud? Kuskilt pole kuulda arvamust või olen ma midagi maha maganud? Kuidas täideti liitumislepingut? Kuidas on kohapeal arendatud seotust terve vallaga? Millised on positiivsed elu edenemise sammud peale liitumist?

\'Paremini Hoitud Eesti\'
2 aastat tagasi

Sakslanna on Reformierakondlane, ehk siis : Paremini Hoitud Eesti! DDD —- aga näe, inimesed enam ei tahagi seda rehvide ‘paremat Eestit’.

I.P.
2 aastat tagasi

Kurb, et Urmas Lauri kirjutatud lugu Nõva osavallavanema toetamisest osavallakogu koosolekul, on kallutatud olemusega ja ei sisalda tõeseid andmeid ka võimaliku asendusliikme kohta. Nagu härra Riisalu on lubanud , koolitab ta aastaga meeskonna välja , kuid midagi ei muutu. Sellest järeldan , et jätkub korruptsioon ja Nõva elu väljasuretamine.

paliverekas
2 aastat tagasi

Palivere inimestele ei sobi ka see Riisalu poolt pakutud võõras inimene aga ikkagi sai ta pukki. Keegi ei küsi kahjuks mida kohalikud arvavad. Paliveres on oma tublisid ja aktiivseid inimesi küllalt, kes oleksid võinud osavallavanemad olla!

Toomas
2 aastat tagasi
Reply to  paliverekas

Mati, jäta järele. Tead väga hästi, et kõik loobusid. Ja osavallakogus olid kõik 9 poolt.

Aga
2 aastat tagasi
Reply to  Toomas

Paliveres on kindlasti mitu Matit ja Katit kellele võõras osavallavanem ei sobi.

2. kodanik
2 aastat tagasi
Reply to  paliverekas

Miks need tublid ja aktiivsed inimesed ennast siis osavallakogule välja ei pakkunud? Polnud kursis, et KOV valimised toimusid? 🙂

Aga
2 aastat tagasi

Kui kodusistuv ei saanud hääletada, siis kuidas need hääled jaotusid. Teised osavallad ei hääletanud osavallavanema valimistel. Igal pool oli üks kandidaat

Tõnu
2 aastat tagasi

Rõõmsamat nägu ei võinud teha? Sellisena sellesse ametisse küll ei sobi, kohe hakkab pillima.

Meem
2 aastat tagasi
Reply to  Tõnu

See on “siis, kui toetust ei saanud” pilk

Ega
2 aastat tagasi
Reply to  Meem

midagi pole muuutunud, Lõhmus möllab edasi. Refid kelle kandidaat Kadi oli on augutäide, peavad vait olema, et ise rattalt maha ei lükataks.Riisalule näidati koht kätte- sisuliselt tema kandidaat lükati korruptiivses osavallas tagasi, mida Lõhmus oli pidevalt toetanud ja Kadi kritiseerinud.

Kui
2 aastat tagasi
Reply to  Tõnu

ajaleht valib vastava pildi, Artikkel on nähtavalt ühepoolne