Lõuna-Läänemaa JK naiskond võttis rahvaliigas teise võidu

Lõuna-Läänemaa JK naiskond peale kolmapäevast võitu. Foto: erakogu
Lõuna-Läänemaa JK naiskond peale kolmapäevast võitu. Foto: erakogu

Kolmapäeval mängiti Lihula spordihoones Eesti naiste saalijalgpalli rahvaliiga järjekordne kohtumine, mille lõunaläänlased võitsid.

Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi võõrustas kolmanda vooru mängus FC Estonian Business School naiskonda. Kodunaiskond näitas head jalgpalli ja võitis mängu tulemusega 3:0.

Mängu algus oli natukene unine ja kuus-seitse minutit läks lõunaläänlastel aega, et mängu sisse saada. Siis sai saali kaasa elama tulnud publik näha sellist mängu, mida selle klubi naised aastaid näidanud on. Lõuna-Läänemaa JK tüdrukute-naiste jalgpalli on alati iseloomustanud kvaliteet, hea tehnika ja tüdrukute enda poolt korra pidamine väljakul.Just distsipliin ja kindlate asjade tegemine selles kohtumises tõid hea resultaadi.

Kaheksa mängijaga kohtumisele tulnud jalgpallurid kasutasid oma tugevused suurepäraselt ära. Kindel kaitsemäng ja sagedased ründajate vahetused, hoidsid tempo kõrgel ja see määras. Kohtumise seitsmendal minutil skooris ilusa kauglöögiga Karin Mänd. Kui mängitud oli 26 minutit, tegid suurepärase kombinatsiooni Anna Luuk ja Regle Kurnim. Viimane lõpetas ilusa löögiga rünnaku.

Suurepärase punkti pani mängule aga Marjana Kuldsaar. Kunagine Eesti noortekoondislane lõi 29 minutil individuaalsetele oskustele tuginedes seisuks 3:0. Muidugi on iga löök, iga värav, iga õnnestumine kogu naiskonna suurepärase töö tulemus.

Naiskonnas mängisid: Anni Ratas, Regle Kurnim, Anna Luuk, Karin Mänd, Marjana Kuldsaar, Ann Meriste-White, Siret Põldäär. Elise Ojap.

See oli naiskonnale teine võit. Avavoorus alistati kodus Pärnu JK Vaprus. Võõrsil tuli aga napp 1:2 kaotus JK Volta naiskonnalt. Kuue punktiga paikneb Lõuna-Läänemaa JK B alagrupis kindlalt teisel real.

Pühapäeval, 23. jaanuaril kohtutakse neljanda vooru mängus taaskord tabeli liidri JK Voltaga. Mäng algab Lihula Spordihoones 12.30.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments