Autojuhid rikuvad Posti tänava liikluskorda

Andra Kirna

andra@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 15

Foto: Andra Kirna

Et Posti tänav avati reede õhtul liikluseks ühesuunalisena, pole veel kõigile kohale jõudnud.

Arvestades tehnoloogilise pausi aegseid olusid, polnud sõitjaid kuigi palju. Nende hulgas, kes uudist olid lugenud, oli samal ajal uskumatult palju juhte, kes liiklusmärke ei tunne.

Posti tänavat Nurme tänavast kuni Vaba tänavani võib kasutada vanalinna poole sõitmiseks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
39 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Eduard
2 aastat tagasi

Politseinilke päevatöö on hommikul ametoautoga naine tööle ja lapsed kooli visata. Siis Statoiilis burksi järada ja õhtuö naine, laps läbi Rimi koju sõita.

Eduard
2 aastat tagasi

Haapsalus on aastast 1971 rikutud liiklus reegleid(siis sain mina load) nii, et küllap juba ennemgi. See on kõige liiklusrikkuja sõbralikum linn, planeedil maa. Vormsil või Gröönimaal on ka parem liiklus järelvalve.😄

Mootorsaani Peeter
2 aastat tagasi

Haapsalus pohh ju. Pargin kus tahan ja sõidan kuidas tahan.

uskmatu Toomas
2 aastat tagasi

Kui kogu seda tralli vaadata siis miljoni eest oleks saanud korraliku tänava olemasolevate puudega ja ilma nende mõtetute graniitkastideta.
Rikkas linnas aga võib endale lubada arhidektide kõrget mõttelendu !

Eduard
2 aastat tagasi
Reply to  uskmatu Toomas

Ilusaid linni ongi läbi aastatuhndete türannid ehitanud. Vaata veidi arhidektuuri ajalugu. Pööbel.

Žiina
2 aastat tagasi

Bandiitide allee

Oh
2 aastat tagasi

Tundub, et see peatänava renoveerimine ja seal toimetamine on üks suur KÄKK, paistab, et buss ka ukeradab seal . Kas siis nr. 2 sõidab nüüd Posti tänavat mööda, ja kus siis asuvad peatused. Linnaisandad võiksid anda sellest teada.

nimi
2 aastat tagasi

Täna, pühapäeval oli kultuurimajas laat. Autod olid pargitud inimeste aedade ette, lausa kahekaupa tulevasele nn. kõnniteele. Kuidas on tulevikus parkimissüsteem planeeritud selliste ürituste puhul kui peatänavaääres parkimine kaotatud on?

Pamp
2 aastat tagasi
Reply to  nimi

Ma olen seda teemat siin mitmeid kordi üles tõstatanud, et kus siis kultuurimaja teatrit külastavad inimesed oma auto pargivad. Vastuseks olen saanud Pamp on loll jne. Kui siiani pargiti enamasti Posti tänavale, siis nüüd saab ainult kultuurimaja taha lossipargi parklasse.

Ei tea
2 aastat tagasi
Reply to  Pamp

Ma arvan, et inimesed teile niisama tühjast pole nii öelnud. Juu ikka ongi siis õige põhjus olnud. Miksitamise east võiksite tõesti juba üle saada. Selline aeg on lasteaias ja algklassides. Kui need on vahele jäänud, siis mõistan teie püüdlusi maailmas toimuvast aru saada. Konkreetse küsimuse vastuseks võin aga vastata, et kas te pole tõepoolest covid viirusest kuulnud? Väheusutav. Millised teatri külastused!!!?? Teie tekstist jääb mulje nagu oleks suurtele massidele vaba pääs kultuuriüritustele. See ju enam nii ei ole ja ei saa ka tulevikus olema, nii et lossi parkla on vägagi piisava suurusega parkimiskoht kultuurimaja külalistele. Las ikka teravamad pliiatsid teevad… Loe rohkem »

Nimi
2 aastat tagasi
Reply to  Ei tea

Eile oli kultuurimaja rahvast täis, millest sa räägid? Ja see ei ole siin praegu koht kus mingit gripijuttu arutada.

Tõsi see
2 aastat tagasi
Reply to  Pamp

Pamp on loll!

Njahh
2 aastat tagasi

See nüüd küll mingi rõõmus uudis pole,teeks seda nimetada ei saa.Milleks see üldse kõigile avati,las kohalikud kasutavad seda, nagu siiani ja avada tasuks ikka siis kui päris valmis on.

Kiku
2 aastat tagasi

Igastahes täna (pühapäeval) oli veel lihula maantee poolt tulles ristmiku kohal olevad märgid unustatud korda teha. Need keelasid ikka veel posti tänavale otse sõita. Samuti miks naeruvääristatakse siin tagurpidi sõitjaid? Kuna ühesuunalise tänava märki teele ei ole pandud tohivad ju hoovidest väljasõitjad ja ristmikel u pöörde tegijad ilusti tagasisuunas kah sõita.

Huvitav naljatilk
2 aastat tagasi
Reply to  Kiku

Eks ikka vaja käske ja keelde orjadele. Ise ei suuda muidu asjadest aru saada?

Ester
2 aastat tagasi

Täielik õuduste allee ja miks ta kõver on Innar? Oleme ausad tegemist on siiski tõsise ämbrisse astumisega.

Kohustuslik nimi
2 aastat tagasi
Reply to  Ester

Kõveraks projekteeritud tee on üks lihtsatest viisides autode kiiruse alandamiseks. Teine täiendav võimalus on väga suure languga vertikaallahendus. Viimane on aga “karuteene” sademeevee äravoolule, sest mida suurem tee lang seda kiiremini voolab sademevesi restkaevu ja seda kiiremini see täitub (ka sademeveetoru). Kui suured vooluhulgad kohtuvad ühel ajal torustikus ühes kohas siis ongi uputus.