Kampmann peatas oma liikmelisuse vallavolikogus

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Andres Kampmann. Foto: Urmas Lauri
Andres Kampmann. Foto: Urmas Lauri

Lääne-Nigula vallavolikogu liiga Andres Kampmann peatas neljaks kuuks oma liikmelisuse Lääne-Nigula vallavolikogus.

Keskerakonna nimekirja esinumbrina 62 häält saanud ja volikokku pääsenud Oru koolijuht Kampmann ütles Lääne Elule, et ei osale volikogu töös 31. märtsini, põhjendades seda pingelise koolitööga. „Praegugi tulin ise tunnist, asendasin vene keele õpetajat,” ütles Kampmann kolmapäeval. „Kuskilt peab koomale tõmbama, aga ega ma kuskile kao. Loodetavasti läheb kevadel kergemaks.”

Kampmanni asemel tuleb Keskerakonna nimekirjast volikokku 45 häält saanud ettevõtja Janek Loorens. Keskerakond koos volikogu endise esimehe Neeme Suure valimisliiduga moodustab üheksaliikmelise opositsiooni. Endise vallavanema ning praeguse vallavolikogu esimehe Mikk Lõhmuse valimisliidu, EKRE ja Reformierakonna kolmikliidul on 25-liikmelises volikogus 16 kohta.

2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Andres
8 kuud tagasi

Janekile edu! Usun sinusse ja loodan, et oled väärikas esindaja volikogus.

Politoloog
8 kuud tagasi

kesarid paadis – paat põhjas!