Kaks naist varastasid poest alkoholi, loomatoitu ja maiustusi

Lääne Elu

info@le.ee

Möödunud nädala jooksul sai Haapsalu politsei kokku 17 väljakutset. Politsei alustas kolmel korral kriminaalmenetlust ja 21 korral väärteomenetlust, millest 12 olid seotud liiklusalaste rikkumistega.

Koroonaviiruse tõkestamiseks kehtestatud piirangutest kinnipidamist kontrollisi politsei 35 korral kaubandusettevõtetes, seitsmes kirikus ning 10 ühissõidukis. „Üldpilt maskikandmise osas oli väga hea,” ütles Haapsalu politseijaoskonna korrakaitseametnik Anneli Sirel.

19. novembri õhtul läbiviidud reidi käigus kontrolliti 218 mootorsõidukijuhi kainust. Reidi käigus tabati Haapsalu linnas 69-aastane mees, kes juhtis joobeseisundis sõiduautot Nissan. Mehe suhtes alustati väärteomenetlust.

20. novembril sai politsei väljakutse Uuemõisas asuvast kauplusest, kus 82-aastane naine püüdis varastada alkoholi ning toiduaineid 13,92 euro väärtuses. Samal päeval sai politsei väljakutse ka Haapsalus asuvast kauplusest, kus 80-aastane naine püüdis varastada lemmikloomatoitu ning erinevaid maiustusi kokku väärtuses 18,11 eurot. Mõlema naise suhtes alustati väärteomenetlust.

20. novembril tabas politsei Taebla alevikus 35-aastase mehe, kes oli sõiduki rooli istunud alkoholijoobes. Juhtunu täpsete asjaolude selgitamiseks alustati kriminaalmenetlust ning isik peeti politsei poolt kahtlustatavana  kinni.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
sopaleht
2 aastat tagasi

on inimesed juba süüdi mõistnud ja vargaks nimetanud

jah
2 aastat tagasi

Feb fond on kommiraha selle kõrval mida vanurid pihta panid

Häbi Kaja!
2 aastat tagasi

Eakad on nii raskes olukorras oma pisikese pensionirahaga et peavad oma lemmiklooma elus hoidmiseks vargile minema! Kuhu küll meie Eesti on välja jõudnud? Paneks valitsuse mõneks ajaks suure palga pealt pisikese pensioni peale, vaataks mis juhtub!

Nii eakate vanakeste puhul
2 aastat tagasi

…võis dementsus põhjuseks olla?

Tomat
2 aastat tagasi

Nagu harakad

Kaks mutti
2 aastat tagasi

Varu enne maru.🤪

see
2 aastat tagasi

sandi elu ajab isegi eestiaegsed provvad vargile, selline väärikas vananemine jevroopa moodi

igat
2 aastat tagasi
Reply to  see

see pole proua, kes alkot põue pistab.

Misasja
2 aastat tagasi
Reply to  igat

Teine aga üritas oma kassile toitu pihta panna. Kes see jaksab osta seda. Tuleb valida kas ise ilma elektrita ja kassid toidetud või loomakesed nälgas, aga soe tuba

ainult
2 aastat tagasi
Reply to  igat

noor inimene ei tea , et vanasti vanad inimesed oma valutavaid liikmeid viinaga määrisid/määrivad