Piiskop Salumäe jäi Torontosse koroonalõksu

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Piiskop Tiit Salumäe. Foto: Urmas Lauri

Piiskop Tiit Salumäe. Foto: Urmas Lauri

Torontosse sealsele Peetri kogudusele külla sõitnud EELK piiskop Tiit Salumäe ei pääse koju tagasi, sest andis enne väljalendu positiivse koroonaproovi.

Koos Salumäega on koroonalõksus Haapsalu toomkoori ansambel ja abikaasa Lia Salumäe. „Olukord on meie jaoks ootamatu,” ütles Salumäe Lääne Elule eile hommikul.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pluuto
2 aastat tagasi

Küll reisib see ametnik! Kas omal kulul= alles oli oma soo ihaldaja papiks löömise.Kas selline ongi “püha mehe” töö?

käivad
2 aastat tagasi
Reply to  Pluuto

seal hulgi, see ennejõule kerjamisturnee, millegipärat somaaliasse nad ei lähe

siin
2 aastat tagasi

on küll nüüd jumala käsi mängus, kas kutsub omale külla

ütle sa nüüd
2 aastat tagasi
Reply to  siin

Loodame, et kõik meie inimesed varsti tagasi kodus on.Peapiiskop kirjutas:Õnneks ei ole meil, kes me siin koos covidit põeme ohtlikke sümptomeid. On vaid nohu, köha ja väike palavik. Ühel on kadunud ka haistmismeel, kuid kõigil on alles huumorimeel, mis praeguses olukorras on osutunud kõige olulisemaks.

ütle sa nüüd
2 aastat tagasi

Alles oli lugeda, et peapiiskop Urmas Viilma andis oma Facebooki kontol teada, et on perega haigestunud koroonasse napilt nädal enne tõhustusdoosi saamist…ja nüüd Tiit Salumäe ka.

imelik
2 aastat tagasi

et oma leivaisa käest abi ei saa ja jumala imed tema peal ei toimi, naljakas ju, igal pool pimedad saavad nägijateks, sandid hakkavad kõrgust hüppama, siin aga jama kaelas