0

Lääne Elu paberleht laupäeval, 23. oktoobril

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Linnamäe lihatööstuse külje alla kerkis uus tehas

Vähem kui aastaga valmis Orul Linnamäe lihatööstuse juurde uus 1200 m² suurune tehasehoone, kuhu veel sel kuul kolib varem Ahjal tegutsenud Liivimaa Lihaveis.

Posti tänav võtab ilmet

Haapsalu peatänava remont on jõudnud niikaugele, et üldpilt hakkab väljajoonistuma. Posti tänava objektijuhi RihoTahkeri sõnul tuleb uus sõidutee senisest kitsam.Autodele hakkab kehtima 30kilomeetrise tunnikiiruse piirang, sest linnades pööratakse üha enam tähelepanu jalakäijatele ja kergliiklejatele.

Valimiste häältesaak

Vaata Lääne Elust kui palju oktoobrisse Läänemaa ja Lääneranna omavalitsustesse kandideerinutest hääli kogusid.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz