2

Läänemaa pensionäride ühendusele uus juht

Avatar

Regina

regina@le.ee

20. oktoobril 2021 valiti Läänemaa pensionäride ühendusele uus juht. Läänemaa pensionäride ühendust hakkab juhtima Mai Jõevee.
Mai Jõevee on pikaajaline Kullamaa keskkooli õpetaja, tulihingeline spordiorganisaator, kes viib läbi huvitavaid spordiüritusi oma koolis ja kogu maakonnas, on Üdruma külaseltsi eestvedaja. Läänemaa pensionäride ühenduse korraldatavatel eakate suvistel kokkutulekutel ja jõulukontsertidel on Mai alati kaasa löönud oma huvitavate ettepanekutega ja igakülgse abiga. Mai on aastaid olnud Lääne-Nigula vallavolikogu liige.
Reet Kaar lahkus ametist tervislikel põhjustel.
Ühtlasi otsustas Läänemaa pensionäride ühingu volikogu, et sellel talvel Läänemaa eakate tänuüritust-kontserti seoses Covid-19 haigestumise kasvuga ei toimu.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
urmas
urmas

Kes on Läänemaa pensionäride ühenduse liikmed ja kuidas sinna astuda?

ikka enne
ikka enne

tuleb astuda pioneeriks

wpDiscuz