Lääne-Nigulas võitis Mikk Lõhmuse valimisliit

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Et järgmised neli aastat volikogu juhtida, peab Lõhmus leidma endale võimuliitlased, sest üksi 25-liikmelises volikogus seitse kohta saanud valimisliit Tugevad Kogukonnad valitseda ei saa.

„Peab tekkima vähemalt kolme osapoolega koalitsioon. Välistatud ei ole keegi,” ütles Lõhmus Lääne Elule esmaspäeva ennelõunal. Sama napisõnaliseks jäid eile ka teised esinumbrid – kõik otsad on lahti ja kardinaalseid erimeelsusi pole.

„Praegu räägivad kõik kõigiga. Helistatakse. Konkreetsete kõnelusteni jõutud ei ole. Mulle on helistatud ja mina olen helistanud,” ütles valimisliidu Tegusalt Tulevikku juht Neeme Suur. Lääne-Nigula Keskerakonna esinumber Andres Kampmann kohtus esmaspäeval vähemalt ühe võimaliku koalitsioonipartneriga; kes see oli, ei soostunud ta ütlema. „Täna on veel kõik võimalik ja punaseid jooni pole,” ütles Kampmann eile Lääne Elule. „Selge on see, et kolmekesi tuleb meil minna.”

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ei hääletanud
2 aastat tagasi

Miks Lõhmuse häälte kaotus 292 on võrreldes varasemaga, usaldust netu või?
Refid saavad esitavad kordi rohkem küsimusi volikogus

Lõhmuse valimisliit
2 aastat tagasi

kaotas võrreldes eelmiste valimistega 7 kohta, EKRE võitis juurde 1 ja Reform2

Huvitav
2 aastat tagasi

Kellega Kampmann kohtus, ta ju välistas ennem valimisi kõiki ja ametnikud lubas lahti lasta, suur koolipapa suurushullustuses.