0

Vormsi vallavanem on saarel piirangute kaotamise osas ettevaatlik

Tänavu peetakse 𝐦𝐚𝐚𝐤𝐚𝐢𝐭𝐬𝐞𝐩ä𝐞𝐯 𝐕𝐨𝐫𝐦𝐬𝐢 𝐬𝐚𝐚𝐫𝐞𝐥. Foto: Kaitseliidu Lääne malev
Vormsi. Foto: erakogu

Peaminister Kaja Kallas tegi esmaspäeval valitsuse teadusnõukojale ettepaneku kaaluda Eesti kõrgeima vaktsineerituse tasemega maakonnas, Hiiumaal, koroonapiirangute tühistamist.

Kõigi Eesti saarte vallavanemad suhtuvad koroonapiirangute lõpetamisse erinevalt, näiteks Vormsi vallavanem näeb nii poolt- kui vastuargumente, vahendas ERR.

„Kogukonna jaoks sisemiselt oleks see muidugi tore, et meil piiranguid ei oleks ja ma arvan, et meie saare vaktsineerimisprotsent on ka täna päris kõrge. Aga me ei tea ju oma külastajate tulemist ja minemist, seetõttu on see minu meelest selline kahe otsaga asi,” ütles Vormsi vallavanem Ene Sarapuu.

„Eks me arutame kohapeal ja oma perearstikeskusega seda olukorda. Ma ei ütle, et me [sellise sooviga valitsuse poole] ei pöördu, aga ma ei saa täna ka väita, et kohe jookseme pöörduma,” ütles Vormsi vallavanem. „Oleme avatud kõigile võimalustele, mis meie elanikkonnale positiivsed on,” lisas ta.

Vormsil on täiskasvanutest vähemalt ühe doosiga vaktsineeritud 76,62% elanikest, vaktsineerimiskuuri on läbinud 71,55% täiskasvanud vormsilastest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz